Bună dimineața !

Bună dimineața munte și raze de soare! Bună dimineața temperatură sub 20 de grade! Bună dimineața vânt și răcoare! În sfârșit mă pot bucura de voi după mult timp petrecut alături de o căldură infernală, o căldură ce nu te mai lasă parcă nici să respiri.

Acum un an, pe 10 august 2011, mă aflam pe tărâm austriac, așteptând nerăbdătoare să revăd Viena. Acum un an se închegau prietenii ce aveau să țină cât durata excursiei sau puțin mai mult! Însă am învățat că în viață totu-i trecător ca însăși viața. Singurele ce par să rămână veșnice sunt sentimentele ce se cuibăresc în sufletul fiecăruia din noi în timpul vieții: sentimente de ură și iubire; și legile naturii! Acum un an aveam să mă bucur de locuri pline de artă, frumusețe și cultură, azi mă bucur de roua muntelui, de razele soarelui ce trec mângâind peste creste și de vântul ce adie ușor peste pietre și printre crengile de brad. În 18 ani am văzut atâtea temperamente și comportamente, atâtea manifestări și atâtea sentimente, am văzut atâția oameni schimbători și atâtea resentimente, am văzut și neînțeles cum totul trece și doar amintirile rămân. Însă tot în 18 ani am văzut un lucru ce nu s-a schimbat, a rămas același de altă dată și va rămâne pe vecie și de acum în colo : muntele! Muntele ce ne impune să-i respectăm aceleași legi și ne întâmpină mereu cu aceeași căldură a frumuseții lui!

Găsisem o melodie care să li se alăture cuvintelor de mai sus și pozei de mai jos, melodie ce a fost brusc eliminată la întâlnirea alteia pe facebook, melodie cântată de o colegă. O melodie ce m-a inspirat în cele de mai sus, ce se îmbină cu ale mele cuvinte și cu mesajul lor. O melodie  ce te îndeamnă să nu-ți pierzi cel mai de preț lucru, adică pe TINE ! Chiar dacă toate trec în viață, pe tine nu te lăsa să treci, pentru că amintirea-ți va fi cruntă și chinuitoare. Păstrează-te intact pe tine: cine ești, ceea ce ești și cel ma importat ceea ce ai fost! Nu te schimba după placul altora ci doar după placul tău. Rămâi ca muntele: mereu același, cu propriile-ți principii despre viață, cu propriile-ți reguli și sentimente 🙂 .

Vă las și pe voi să fiți mângâiați de munte și de vocea ei!

sursă youtube ( user Lovemrsbeyonce )

16 gânduri despre &8222;Bună dimineața !&8221;

  1. Ai vorbit atat de frumos incat ai reusit sa ma faci sa imi inchipui that i’m actualy there :X si poza e speechles…mi-e atat de dor de munte!! nostalgic mood: on. 😦 Enjoy a lot these days si carpe diem!!! Sa ramai cu o multime de amintiri frumoase!! Si keep us up to date!!!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s