Să nu ucizi !

Avem adesea impulsul animalic de a distruge.  De a ucide. Nu neapărat de a deconecta o persoană de la bătăile inimii și toate celelalte lucruri ce o țin în viață, ci prin deconectarea sufletului de la viață. Adesea ucidem iluziile celorlalți, adesea încercăm să ne amanetăm viața și să o furăm pe-a altora. Niciodată nu suntem mulțumiți cu ”atât” , mereu vrem mai mult. Dar uneori ”mai mult” ne distruge psihic. Suntem prea orgolioși, invidioși atât pe noi cât și pe ceilalți. Suntem orbiți de atâta obscuritate. Suntem uciși ucigând! Suntem acaparatori: ne marcăm mereu teritoriul, în fiecare zi cu 1 cm mai mult decât a fost ieri! Ce-i drept, istoria ne povestește că dacă noțiunea de ”proprietate” n-ar fi existat… pace ar fi fost pe Pământ! Suntem învățați de mici să urâm și prea puțin să iubim. Suntem bolnavi după atenție, dar parcă niciodată nu știm s-o oferim. Noi suntem doar niște marionete în mâinile timpului, nu mai știm să ne trăim viața… lăsăm doar timpul să treacă prin și peste noi, îmbătrânindu-ne cu fiecare secundă mai mult! Ne omorâm visele, sau ni le omoară ceilalți. Ne omorâm pe noi, ne distrugem în fiecare zi puțin câte puțin. Și toate astea cu ce scop?Doar cu scopul de a-i călca pe ceilalți în picioare pentru a fi tu mai bun?

Colindam astăzi pe youtube, ca în fiecare zi, descoperind o melodie motivațională ce te îndeamnă să nu ucizi: nici pe tine și nici pe ceilalți. Ea spune că n-ai drept să te minți ori să te păcălești, n-ai drept să încerci și să spui Nu reușesc în tot ceea ce tu visezi, n-ai drept să te omori cât încă trăiești. N-ai dreptul să te amăgești. Trebuie să ști că trecut-i trecut, trebuie să uiți, să ierți, să speri. N-ai drept ca tu să omori visele ce-n altul trăiesc, n-ai drept să decizi… n-ai drept să ucizi! Se spune că nu există bine și rău, ci doar tu alegi să fie așa. Ai drept în schimb să-nveți să iubești, să zâmbești. Ai drept să visezi, ai dreptul să reușești. Ai dreptul ca din marionetă să devii păpușar!

Vă las acum spre ascultare melodia. Vă las să învățați!

sursă youtube ( user magda191919 )

11 gânduri despre &8222;Să nu ucizi !&8221;

    • Practic.. de la melodie a pornit totul.. am ascultat melodia de cateva ori.. siii am zis sa scriu.. la fel cum a pornit si la postul cu Bosquito… am ascultat melodia si au inceput sa imi vine tot felul de texte..!
      Multumesc de e trecere!

  1. Din pacate traim intr-o lume in care pradatorii sunt pretutindeni…abia asteapta sa te devoreze..sa isi satisfaca orgoliul si nevoia de atentie cum ziceai si tu…se hranesc cu slabiciunile celorlalti si nu iarta nimic..si da, doar cu scopul de a ii calca pe ceilalti in picioare…dar din fericire putem decide daca lasam ca astfel de persoane to mess with us sau facem hara-kiri cu ele!!!!!!!!!!!! hell yeah pt a doua varianta!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s