Bosquito – melodii de viață

Ni se întâmplă adesea în viață să ne simțim aruncați printre nori, prinzând aripi. Ni se întâmplă adesea în viață să ne simțim nemuritori. Dar drumul nostru e scurt, iar norii sunt prea puțini pentru visele noastre. Aripile noastre printre nori sunt plăpânde iar adesea, în viață, ne sunt mușcate de nemuritori. Drumul ce odată a fost printre nori se îndreaptă acum către nemuritori, către cruzime și mult dor. Dor de vise, dor de nori. În viață te ridici parcă puțin și cazi de fiecare dată mai mult, lovindu-te de-un om perete ce-ți stă mereu în soare, stă între tine și visele tale, ți se împleticește mereu printre picioare. Ești buimac în lumea lor și pe picioare-n lumea ta. Ești ca un nebun ce nu-și găsește calea spre vise. Te dezlegi într-un final din lanțurile vieții cotidiene și te arunci în zborul printre nori, departe de omul perete, departe de pământul otrăvit, departe de ei și mai aproape de tine … spre vise.

Ei bine, acestea de mai sus mi-au fost inspirate de melodia de mai jos, interpretată de Radu Almășan – Omul perete, solistul trupei Bosquito. O melodie ce am regăsit-o pe youtube, ascultând ultimul lor hit pe care îl veți găsi mai jos, după melodia de care am precizat anterior(pentru că știți, de când am postat aici melodia ”Când îngerii pleacă”, că eu sunt fan Bosquito de pe vremea când ei cântau ”Pepita”, nu m-am putut abține ca regăsind această melodie să nu vi-o prezint și vouă, dorind să mai prezint și multe altele ce-mi sunt dragi de atâția ani) . Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum îmi place și mie, sper să învățați și voi să vă dezlegați spre vise 🙂 .

sursă youtube ( user bosquitoradu )

sursă youtube ( user bosquitoofficial )

4 gânduri despre &8222;Bosquito – melodii de viață&8221;

    • ohoo.. există, există !!! Au revenit după 7 ani în mare, mare FORȚĂ! Eu sincer mă bucur de revenirea lor. Îmi plăceau tare mult melodiile lor, le ascultam mereu cu plăcere și mă întristam c-au fost și nu mai erau! Dar acum ne încântă cu ceva melodii noi, de calitate!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s