Rafaello

Mereu mi-a plăcut numele acesta. Fie că e numele unui personaj din viața reală sau din cărți, fie că e pur și simplu acea mingiuță gustoasă cu cocos și alună în mijloc. Îmi pare un nume melodios, ce îți alunecă lin prin timpan. Așa că mai jos vă servesc cu una bucată colaj poză de Rafaello, iar mai jos, urmează după cum v-ați obișnuit, rețeta!

Este o rețetă tare simplă ce nu necesită coacere, doar puțin timp liber, dar vă asigur că rezultatul este absolut DELICIOS!

Ingrediente: zahăr pudră (150 g), lapte praf (200 g), nucă de cocos (200 g), unt (200g = un pachet unt), 2 foi lica mari, alune vărsate nesărate ( 200 g).

Mod de preparare: Se mixează untul cu zahărul pudră până se omogenizează. După ce s-a omogenizat compoziția adăugăm laptele praf și 100 g nucă de cocos și amestecăm din nou până se omogenizează. Fărâmițăm bine-bine foile lica prin mașină și le adăugăm în compoziție amestecând până la omogenizare. Se pune compoziția 2-30 de minute la frigider. După ce a stat intervalul de timp necesar la frigider scoatem compoziția ce se moderează biluțe, cu o alună în mijloc, modelând în jurul ei. Dăm biluțele prin nuca de cocos rămasă și le băgăm iarăși la frigider în jur de 2 ore să se ”întărească” mai bine și să nu se fărâmițeze.

Mod de servire: Pe o farfurie micuță!

Poftă bună!

La o porție de Rafaello îi invit și pe ei: Călin , Ana-Maria Narcis(DeLaBirou), Cristi, V. ,Ninulescu , Carla , Emil și pe oricine mai poftește!

sursă youtube ( user SynergySportHorses )

12 gânduri despre &8222;Rafaello&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s