Posturile pot invoca?

Stau acum și mă întreb dacă există o putere a cuvintelor în lumea exterioară ! O putere de invocare sau orice altceva! Știu că, cuvintele au puterea de a răni și a face un om fericit, dar oare pot ele să invoce ploaia, soarele, norii și chiar pe toate în aceeași zi? Întrebarea asta nu mi-o adresez doar mie ci vi-o adresez și vouă!

Dacă mai țineți minte postul de ieri, ”Nori pe cer … nori în suflet?”, vă aduceți cu siguranță aminte că imploram norilor ploaie, cerului un soare mai blând, toamnei frunze arămii și vântului să bată. Ei bine , cuvintele fiind puține, se pare că n-au reușit decât să invoce stropii de ploaie, norilor să dispară, soarelui să apară și vântului să bată. Frunzele se încăpățânează, încă, să rămână verzi alături de căldura înăbușitoare de afară.

Știu că au putere cuvintele interioare, cele auto-sugestive minții și corpului  tău. Până la urmă și acelea au fost cuvinte interioare, le-am scris dar le-am simțit undeva în adânc de unde au pornit. Însă ele nu au fost destinate ca mesaj minții ori corpului meu, ele au fost destinate pur și simplu unei părți abstracte din Univers, necunoscută poate de nimeni. Să mă fi auzit pe mine oare… un omuleț în plus pe pământ?

Urmăream acum câteva luni un documentar despre puterea cuvintelor și dorințelor interioare asupra universului, a faptului că prin concentrarea minții și expunerea clară a cuvintelor și dorințelor tale… undeva departe universul îți îndeplinește cele cerute trimițându-ți spre împlinire dorințele. mi s-a părut ceva interesant fiind vorba de puterea de concentrare a minții de fapt, spunându-se că prin această putere te poți vindeca ( autosugestie) de anumite boli. poate sunt aberații, poate nu. Ce-i drept e faptul că puterea asta de concentrare a minții există în interiorul nostru neantrenată în schimb. Pe puterea de concentrare a minții bazându-se shaolinii ( ce se spune că încă mai există undeva în vârf de munte, unde tehnologia încă nu a ajuns sau unde nu vrea să ajungă).

Eu, rămân însă cu nelămurirea mea, pentru că.. până acum.. puterea mea de concentrare a fost doar asupra durerilor de cap.. pe care da… reușesc să le alung fără pastile… continui însă să mă întreb dacă puterea mea de concentrare este la un nivel minim or mediu ce tine spre avansat. Mi-am dorit să fie soare( o dorință pură fără insistențe) după ploaie… ei bine de câteva ore soarele domnește pe cer cu norii departe în stânga și în dreapta. Acum, am o dorință profundă de a începe și a nu începe școala… oare se anulează între ele? Dacă da… ce o să rămână totuși până la urmă?

Gata cu întrebările, poate v-am aburit prea mult și nu vă face plăcere, am să vă las mai jos în compania unei galerii de poze și a unei melodii, urându-vă o zi de sâmbătă minunată.

Această prezentare necesită JavaScript.

sursă youtube ( user LovexxMuzik )

15 gânduri despre &8222;Posturile pot invoca?&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s