The Hobbit: An Unexpected Journey

THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY

Meh.. așa cum știți deja, ieri după-masă, m-am dus la cinema și-am urmărit ”The Hobbit: An Unexpected Journey” în varianta 3D. Pot spune că, 3D, nu m-a fascinat foarte tare, neavând cine știe ce efecte speciale. Însă eu m-am dus mai mult să văd în sfârșit filmul pe care îl așteptam și mai ales să îl văd când își are premiera. Așa că, dacă vreți sfatul meu, nu dați dublu să vedeți acest film 3D, mai bine îl vedeți 2D cu ceva mai puțin bani, tot aia e!

Revenind la film: Mi-a plăcut! Da! Este un film ce merită văzut și chiar vă invit să dați un pachet de țigări pe acest film! Trebuie să știți însă, că povestea acestui film nu se leagă de cealaltă poveste ”Stăpânul inelelor”, adică nu este o continuare, așa cum mulți se așteptau să fie! Dar, nu fiți dezamăgiți, în acest film vă veți întâlni cu Frodo, Bilbo, Gandalf, Smeagol, cu elfii dar și cu neprețuitul inel! De această dată, nu Frodo va fi personajul principal, el luând foarte puțin parte la acțiunea filmului, personajul principal va fi unchiul lui Frodo, Bilbo, un personaj tare drăgălaș, comic, plin de viață,inteligent, curajul ce credea că-i lipsea fiind cea mai mare calitate din adâncul său. Acțiunea se petrece în urmă cu 60 de ani de viața prezentă a lui Bilbo și Frodo, fiind o altă carte pe care Bilbo încerca să o scrie, acțiune petrecându-se chiar înainte cu mult de întâmplare bine cunoscută de noi cu inelul neprețuit și al său stăpân! Este vorba despre o călătorie neașteptată de către Bilbo în recuperarea regatului gnomilor, Erbour ce fusese luat în stăpânire cu mulți ani în urmă de a se petrece acțiunea de către Dragonul Smaug pentru aurul din inima Erbour-ului. Ce se petrece pe parcursul călătoriei? Cum sunt ajutați de către elfi după ce aceștia ”trădaseră” gnomii cu ani în urmă? Cum își dovedește Bilbo curajul și inteligența pe tot parcursul călătoriei? Cum pierde Smeagol prețuitul inel mult căutat de acesta în ”Stăpânul inelelor” și mai ales cum scapă Bilbo ca printre urechile acului de moarte și de Smeagol chiar cu ajutorul neprețuitului inel? Ce rol important joacă iarăși orcii și de ce doreau ei capul regelui gnomilor? Cum se sfârșesc toate peripețiile? Ei bine, aceste răspunsuri la întrebări nu vă pot lăsa decât pe voi să le descoperiți vizionând filmul, fie la TV când o apărea, fie la cinema ori în fața calculatorului! Este un film ce merită văzut chiar și pentru mesajul transmis de acesta, pentru că în ciuda faptului că este un film SF îmbinat cu ceea ce se numește comic aproape tot timpu, mesajul despre ceea ce înseamnă prietenie, iubire, curaj, responsabilitate și asumarea fiecărei decizii luate fie ea bună și rea, nu lipsește din scenariul acestui film! Așa că nu-mi mai rămâne acum decât să vă spun: Vizionare plăcută!

Mai jos v-am lăsat trailer-ul ce sper ca alături de cele spuse de mine mai sus să vă convingă de faptul că filmul, merită văzut!

sursă youtube ( user CieonMovies)

2 gânduri despre &8222;The Hobbit: An Unexpected Journey&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s