Cadou de Crăciun

De Crăciun, vreau să-i mulțumesc lui Călin pentru colindul de pe blog și pentru cadoul de Crăciun :D. De asemenea, tot de Crăciun, vreau să-mi cer scuze față de el și Ninu că nu am apucat să postez ieri salata de boeuf mult așteptată de către cei doi și poate și de către alții, dar nu vă impacientați căci salata de boeuf va apărea ceva mai jos, alături de niște dulciuri cu care vreau să vă fac poftă. Sper să nu vă supărați prea tare pentru pozele de mai jos și nici să-mi cereți să vă trimit ceva prin pachet pentru că ce veți vedea mai jos sunt doar ale mele și numai ale mele!

Postul acesta trebuia să fie doar cu salata de boeuf, ce a fost la cerere, însă, Călin, acum ceva timp, mi-a dat ideea cu prăjiturile, când mi-a spus printr-un comentariu la un post că se aștepta să conțină poze cu prăjituri, nu un desen. Așa că, dragă Călin, ai vrut prăjituri, primești niște fursecuri!

DSCF4544

Ei, ei, ei… v-a plăcut ce tocmai v-am lăsat mai sus? Gustos rău nu? Păi, dacă v-a plăcut salata de boeuf și sper că nu v-ați săturat deja numai din atât, vă invit să gustați și câteva fursecuri și pateuri, niște bețișoare, niște piersicuțe la care red că am să vă las și rețeta după sărbători, ele fiind foarte ușor de făcut și foarte… foarte gustoase.

DSCF4530 DSCF4531 DSCF4532 DSCF4533 DSCF4534 DSCF4536 DSCF4537 DSCF4539 DSCF4541 DSCF4542 DSCF4543

Sper că v-au plăcut și prăjiturelele de casă 🙂 Iar acum, am să vă colind de Crăciun pe toți ce-mi vizitați blogul 😀 și am să vă servesc pe fiecare cu ce poftiți din cele de mai sus 🙂 Crăciun fericit și tot ce vă doriți să vi se împlinească! Să aveți parte de tot ce vă doriți alături de cei dragi și cel mai important, nu uitați niciodată cine sunteți, de unde ați plecat și ce vreți sa ajungeți :)!

sursă youtube ( user SuperBogdan97)

4 gânduri despre &8222;Cadou de Crăciun&8221;

  1. am o problemă; astăzi cred că nu ai mai reuşi să îmi faci poftă indiferent ce mi-ai pune în faţă 🙂 . aşa că ai scăpat, nu am să mai cer să îmi trimiţi prăjituri cu praştia sau prin curier 😀 . recunosc, arată tare bine toate, dar la ceasul ăsta nu mai există mâncare ce m-ar putea face să salivez 😉 . sărbători fericite încă o dată şi…multă, multă zăpadă!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s