Test psihologic – Complexitatea gândirii

Trezită târziu și fără chef de nimic, poate doar de mai mult somn după o noapte semi-nedormită, bântuiam ca de obicei fără să știu de mine prin cărți și pe internet până am dat de un test psihologic destul de interesant ce are ca scop verificarea complexității gândirii umane și cât de departe poate aceasta merge. Mai multe nu vă mai zic ci vă trimit direct în brațele testului de mai jos. Mai multe veți afla despre el la sfârșit:)

În timpul înmormântării propriei mame, o domnișoară observă un bărbat. Bărbatul i-a plăcut foarte mult, așa cum se încadra în parametrii ei cu privire la ”Bărbatul perfect”. Fata instantaneu s-a îndrăgostit de respectivul bărbat. Peste 2 săptămâni, însă și-a ucis sora.

Întrebare: De ce femeia și-a ucis sora?
!!!ATENȚIE!!! : Nu vă uitați la răspuns până nu v-ați gândit la unul. Este important pentru aflarea unui rezultat corect al testului ca voi să vă gândiți la un răspuns :). Dacă v-ați gândit, puteți merge mai departe:)!!!
question-mark
Răspunsul: Ea și-a ucis sora în speranța că îl va mai întâlni pe respectivul bărbat la înmormântare.
Dacă ați răspuns CORECT la întrebare – sunteți psihopat.
Dacă ai răspuns GREȘIT la întrebare – totul e în regulă. 🙂
Acest test a fost inventat de un renumit psiholog american care dorea să verifice complexitatea gândirii umane și în special a criminalilor în serie. 95 % din criminalii în serie supuși testului au răspuns corect.

Acum, eu sunt curioasă care au fost răspunsurile voastre și dacă s-a găsit printre voi careva care să răspundă CORECT 🙂 Aștept răspunsurile voastre mai jos într-un comentariu:)

***Dacă ți-a plăcut articolul și întregul blog, dă-i un like pe facebook  AICI, să fii mereu la curent și să mai afle și alții de el. Mulțam fain!***

Have fun,

Pishky!

sursă youtube (user BritneySpearsVEVO )

16 gânduri despre &8222;Test psihologic – Complexitatea gândirii&8221;

  1. :))))) eu am zis ca dupa ce a facut cunostinta a aflat ca barbatul era iubitul nou al surorii. din gelozie („s-a indragostit instantaneu”), poate invidie a ucis-o pe sor’sa :))

  2. :))))) m-am gandit ca dopa inmormantare, fata si barbatul s-au intalnit, s-au placut si au ramas impreuna iar apoi sora ei l-a ademenit subit in patul ei.Fata, vazandu-i pe cei 2, geloasa si traumatizata dupa moartea mamei sale, i-a facut felul sorei ptr a-si recupera barbatul. hmmm suna cinic sau m-am uitat prea mult la filme cu detectivi?

  3. Am mai vazut testul undeva, deci stiam raspunsul, daar primul meu gand cand am vazut prima data intrebarea a fost ca barbatul era sotul surorii…deci trebuia eliminata…poate totusi sunt si eu un mic killer in devenire:”> dar macar nu’s psihopat, criminal in serie :))

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s