Concurs cu filme în blogosferă

Am tot zis că vă anunț și tot nu v-am anunțat că de… au fost zile libere și pe la mine. Acum însă, în ultimele zile ale concursului, vă anunț că Adrian Teglas organizează la el pe blog un concurs ale cărui premii sunt 2 filme:  The Descendants și The Twilight Saga: Breaking Down Part 2. Bineînțeles filmele nu pot fi câștigate de aceeași persoană, ci doar una singură câștigă un singur film… deci vor fi doi câștigători, câte unul pentru fiecare film.

Probabil vă întrebați ce aveți de făcut… păi fiind vorba de un concurs ce se desfășoară pe un blog, trebuie să comentați. Ce trebuie să comentați? Ceva în legătură cu filmele sau mai bine zis ce vă trece prin cap în legătură cu ele, ce vă inspiră filmele. Câștigătorul o să fie ales de Adrian pe principiul: ”Cel mai bun comentariu, câștigă!”.

Așa că dați o tură pe la Adrian și al lui concurs ce îl puteți găsi AICI și participați, nu strică să vă încercați norocul.

***Dacă ți-a plăcut articolul și întregul blog, dă-i un like pe facebook  AICI, să fii mereu la curent și să mai afle și alții de el. Mulțam fain!***

Wish you luck,

Pishky!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s