Confruntări cu Cosmote-ul și Frog-ul

frog

Mie broasca asta de mai sus îmi ia mereu mințile. Îmi place pur și simplu. E amuzantă. E simpatică. E… cuceritoare. (Off topic!)

Astăzi m-am mutat de pe Cosmote pe Frog. Practic e impropriu spus mutat pentru că și Frogul este tot al Cosmoteului. În fine: același tarif de 5 euro la amândouă doar că pe Frog ai mai multe avantaje printre care și netul nelimitat, nu doar 50 Mb ca dincolo.

Cartelă activată, net activat dar care nu dorea sub nicio formă să meargă. Mesaje peste mesaje la 969 și 9691 ce îmi spuneau că netul este activat pentru numărul respectiv și în același timp că nu poate să fie activat. Hmm… eu n-am înțeles nimic din mesajele astea 2 care se băteau cap în cap. Voi? Da… mă gândeam eu că și voi aveți dubii în privința înțelegerii acestei ”antiteze”.

Am zis că nu am să mai apelez niciodată la Cosmote și la Romtelecom pentru a-mi rezolva eventualele probleme cu una din aceste 2 servicii de telefonie.N-am reușit însă să mă țin de promisiune.

No.. și dacă mie nu mi-a ieșit faza cu netu și n-am reușit să-l folosesc, m-am dus la cel mai apropiat punct Cosmote. M-am gândit că ei or știi ceva mai multe că nu degeaba sunt angajați pe acolo. Și m-am gândit OARECUM bine. Știau și ei ce trebuie să facă(la fel ca și mine). Au făcut, am repornit telefonul șii… tadadadadadam… nu.. nu a mers! Așa că au încercat din nou. Toate bune și frumoase și tadadadaaaam …. da.. de data asta mergea netul.

Am plecat fericită și-am ajuns acasă unde… da.. așa este, netul nu mai mergea. Am încercat să-l fac singură…iarăși. Am încercat și după ore în care nu mi-a ieșit nimic m-am hotărât să sun la 1234. Și-am sunat la 1234 și orice combinație de taste aș fi făcut nu reușeam să vorbesc cu un operator, pentru că nu aveau niște opțiuni logice prin care să-ți dai seama cum să ajungi unde vrei să ajungi(aveau orice altceva numai ce îmi trebuia mie NU). M-am resemnat și-am început să umblu peste tot prin telefon și pe la toate setările posibile și imposibile. Și-am intrat într-un final la setările rețelelor mobile în punctele de acces și-am observat că era setat pe ”Cosmote Connect Mobile”. Pe lângă asta era și ”webnwalk” și m-am gândit să o selectez eu pe asta și să verific dacă merge netu. Și da…. a mers netul! Și merge și acum! Deci da… doar asta trebuia făcut… o amărâtă de setare acolo.

Așa că dacă aveți probleme și nu vrea să meargă netul după ce îl activați conform îndrumărilor celor de la Cosmote faceți următorii pași: Setări –  Rețele mobile – Puncte de acces – Selectați WebNWalk.

***Dacă ți-a plăcut articolul și întregul blog, dă-i un like pe facebook  AICI, să fii mereu la curent și să mai afle și alții de el. Mulțam fain!***

Have fun,

Pishky!

8 gânduri despre &8222;Confruntări cu Cosmote-ul și Frog-ul&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s