Încă un concurs în blogosferă!

papirus

Mulți mi-au spus că eu nu sunt egoistă, în timp ce eu mă uitam câș și îi îndemnam să-și pună ochelari. De fel sunt egoismul însuși. Egoismul mă caracterizează. Așa m-am născut eu, o egoistă incurabilă!

Deși sunt egoistă, sau am momentele mele de egoism ce tinde spre absolutul absolutului, am și o latură minusculă ce face tot posibilul să-i ajute pe cei din jur fie că îmi cer sau nu ajutorul. De multe ori mă întreb unde stă latura asta și când apare și dispare… dar n-am găsit un răspuns, încă cercetez.

Astăzi sunt caracterizată de latura aia bună. Astăzi vreau să ajut pe cineva să-și mai promoveze un concurs. Așa că dacă sunteți interesați să mai câștigați ceva prin blogosferă sau măcar să vă încercați norocul, vă invit să dați frumos o tură pe la Valy.

Valy vă așteaptă la el pe blog cu un concurs ce nu are cine știe ce reguli complicate, ci ele sunt chiar foarte simple. În urma acestui concurs el pune la bătaie și 3 premii:

  • un DVD cu un film
  • o carte ”Bărbați și alte catastrofe” (titlul e genial.. deci numai pentru cartea asta ar trebui să intrați în concurs!!!!)
  • un CD cu muzică folk

Sună interesant nu? Apăi dacă sună interesant vizitați blogul lui și participați!

Nu uitați că încercarea moarte n-are!

Link concurs AICI!!!

***Dacă ți-a plăcut articolul și întregul blog, dă-i un like pe facebook  AICI, să fii mereu la curent și să mai afle și alții de el. Mulțam fain!***

Wish you luck,

Pishky!

7 gânduri despre &8222;Încă un concurs în blogosferă!&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s