Shakespeare School

Îmi amintesc de fiecare dată cu bucurie cele 2 veri în care am petrecut câte o săptămână la Oxford și o săptămână prin restul Europei. Îmi amintesc cu bucurie de profesorii ce i-am avut la Oxford în timpul cursurilor de vară și de toate activitățile ce le făceam. Îmi amintesc cu plăcere de fiecare oraș ce l-am vizitat: Viena, Praga, Berlin, Munchen, Dusseldorf, Stuttgart, Paris, Reims, Londra, Oxford, Cardiff. Îmi amintesc cu plăcere de experiența trăită și aș repeta-o oricând!

Sinceră să fiu v-aș recomanda și vouă o astfel de experiență, niște cursuri de vară. Sunt foarte utile și e tare plăcut să înveți altfel decât o faci în școala noastră unde majoritatea profesorilor vin fără chef și sunt frustrați. E tare interesant să înveți și după alte metode decât cele din școala românească. E interesant să înveți într-un mod interactiv și distractiv.

Untitled

Zilele astea am descoperit o școală precum cea din Oxford care este accesibilă românilor pentru că se găsește tocmai în București. Shakespeare School, căci așa se numește, are la bază un mod interactiv și distractiv de a ne învăța engleza și de a o aprofunda. Bazându-se pe jocuri, pe multă comunicare și metode inedite Shakespeare School își ajută cursanții să obțină rezultate foarte bune la examenele de limba engleză precum: Cambridge, IELTS, TOEFL. Cursurile ce se pot ține și în timpul anului dar și școala de vară se adresează atât picilor cât și adolescenților, tinerilor dar și părinților. Practic, indiferent de vârstă poți învăța engleza și te poți distra la Shakespeare School.

Probabil vă întrebați de ce copiii din zilele noastre, generația 2.0, ar avea nevoie de cursuri la o astfel de școală, când ei pot învăța foarte bine engleza de la desene, din filme, de pe calculator și din melodii ori cărți. Da, adevărat, copiii din ziua de azi sunt mult mai deschiși la minte și prind din zbor orice, fiindu-le foarte ușor să învețe o limbă străină. Pentru aceștia Shakespeare School are rolul de a le aprofunda limba engleză, deci acesta ar fi motivul pentru care ei și noi ar trebui să participăm la cursurile lor sau la școala de vară.

Copiii din ziua de azi ar trebui îndrumați spre astfel de școli nu numai datorită faptului că învață engleza ci își dezvoltă abilitatea de a comunica cu cei din jur într-un mod cât mai corect și mai elevat, își dezvoltă abilitatea de a lucra în grupuri, sunt ajutați și învățați să-și exprime opiniile, sunt ajutați să devină mai siguri pe ei și își formează noi prieteni.

Bineînțeles școlile/cursurile/taberele de vară au început să joace un rol foarte important în societate și mai ales în viața fiecăruia din noi, în principal a adolescenților sau a celor ce termină un liceu și vor să meargă la facultate în străinătate. Aceste cursuri, școli de vară și tabere precum și voluntariatul contează la aplicația de înscriere pentru un loc de muncă, studiu în străinătate și proiecte atât naționale cât și internaționale. Așa că nu vă sfiiți să participați fie la această școală, fie la orice alte cursuri/tabere/școli și faceți voluntariat. Vă va ajuta pe viitor.

Desigur, ceea ce am spus eu poate nu a reușit să vă convingă, însă pentru asta vă invit să le faceți o vizită la ei pe site, Shakespeare School (click pe nume) și să urmăriți filmulețele de mai jos ce prezintă mediul și metodele de învățare de la Shakespeare School.

Have fun,

Pishky!

Cursuri pentru tineri:

sursă youtube (user Adriana Alionte )

Cursuri pentru adolescenți:

sursă youtube (user Adriana Alionte )

Cursuri pentru pici:

sursă youtube (user Adriana Alionte )

Reportaj DIGI TV HD:

sursă youtube (user Adriana Alionte )

***Dacă ți-a plăcut articolul și întregul blog, dă-i un like pe facebook  AICI, să fii mereu la curent și să mai afle și alții de el. Mulțam fain!***

2 gânduri despre &8222;Shakespeare School&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s