Pe Dunăre

Ieri v-am încântat sau dezgustat privirea (nu știu exact) cu pozele din orașul Herculane. Un oraș în care zici că nu a mai pășit de secole vreun picior de om. Pozele le puteți vedea în articolul de AICI.

Astăzi am să vă încânt sau dezgust privirea (iar nu știu exact) cu poze de pe Dunăre. Nu-s multe la număr, se pot număra pe degetele de la o mână, spre deosebire de cele de ieri ce se apropiau de 30.

O zonă tare frumoasă, pe la Cazanele Mici, pe unde Dunărea se strecoară cum poate printre stâncile sârbești și cele românești. Acolo am pozat atât Dunărea, stâncile, pe Decebal (statuia din stâncă sau cum vreți să o numiți), cât și o mănăstire (Mănăstirea Mraconia). Da, știu că nu le am cu mănăstirile… dar asta îmi place cum e poziționată cu un picior pe uscat și unul în Dunăre. E așa de frumos să deschizi geamul și să-ți lași degetele să se joace cu valurile mici ce izbesc totuși cu putere pereții de jos ai mănăstirii. Desigur și pe celelalte le apreciez din punct de vedere arhitectural și al picturilor exterioare cât și interioare.

Nu știu de ce, dar simt că n-am cuvintele cu mine. În consecința acestui fapt, vă las cu pozele… că altceva nu prea pot face.

Sper să vă placă!

***Click pe imagine pentru dimensiunea normală!!!

***Dacă ți-a plăcut articolul și întregul blog, dă-i un like pe facebook  AICI, să fii mereu la curent și să mai afle și alții de el. Mulțam fain!***

Have fun,

Pishky!

4 gânduri despre &8222;Pe Dunăre&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s