Un buchet de PREMII

De ceva vreme circulă prin blogosferă niște premii ce sunt înmânate pentru activitatea avută pe blog. Le-am văzut de mult și m-am cam ferit de ele. M-am ferit din cauza lenii. Îmi era lene să urmez toți acei pași.

Când mi-a fost înmânat primul premiu, m-am bucurat și m-am întristat. Da, normal că m-am bucurat să văd că munca îmi este apreciată de un om. M-am întristat pentru că știam că ar trebui să fac un post ca ăsta.

Însă după primul premiu au mai venit și altele și poate or să mai vină. Am zis că dacă mă puteam eschiva față de o persoană, nu o puteam face la infinit față de toate :). Așa că inevitabil a apărut și acest post la mine pe blog.

Ce nu-mi place mie la aceste posturi e că mai departe trebuie să nominalizez și eu pe cineva :(. Pfff… NU-MI PLACEEEEE să facă asta (weeeeeaaaaaaaaa). De ce nu-mi place? Pentru că am fost învățată că există oameni cărora nu le place să fie nominalizați ca să dea și ei mai departe premiul. Ar trebui să fie opțională chestia cu nominalizatul, nu obligatorie. Pentru asta dați vina pe Călin!!!! Omorâți-l pe Călin!!!! Scoateți-i ochii lui Călin! Crucificați-l pe Călin, că de la el am învățat asta!!!!!

Ok… ok.. nu-i faceți nimic, că postează muzică bună acolo la el pe blog și poze frumoase :).

Să revenim totuși la tema proiectului și la ce trebuie să fac eu pe mai departe. Nu vă supărați, dar ceea ce o să urmeze o să decurgă în felul meu.

1. Să mulțumesc celor ce m-au nominalizat: IEEEEEEEEEIIII MULȚUUUMEEEESC!!!!!! Ok, Mulțumesc: Lore, Loredana Tache, Roxana M, Irina Cristina, Ștefania, Agitatul. Cam atât am găsit când am căutat la comentarii. Dacă mai sunt și alții vă mulțumesc și vouă… îmi cer scuze că nu v-am mai găsit printre comentarii.

2.Să promovez proiectul. Să afișez imaginile: le vedeți mai jos.

3. Să împărtășesc 7 lucruri despre mine: click pe ”Who we are?” și vedeți acolo mai multe de 7! 

4. Să nominalizez și eu 15 bloggeri. Hmm.. no bine. Călin o dată, Călin de două ori, Călin de trei ori, Călin de patru ori, Călin de cinci ori (și Papornița să nu se supere), Dan și Diana o dată, Dan și Diana de două ori, Dan și Diana de trei ori, Dan și Diana de patru ori, Dan și Diana de cinci ori, Doru o dată, Doru de două ori, Doru de trei ori, Doru de patru ori, Doru de cinci ori șiiiiiii GATAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Ce ați zis voi să fie 15 bloggeri diferiți? NUU, așa că eu am 15 bloguri… acu că unele îs identice e partea a doua 😀 (MUHAHAHA?)

P.S.: Eu schimb puțin regulile și vă zic așa: cei nominalizați la mine pe blog, nu trebuie să dați mai departe dacă nu doriți sau dacă știți că nu vă place să nominalizați. Doar bucurați-vă de acest premiu simbolic pentru că îmi sunteți toți patru tare simpatici (da patru, că la Dan și Diana îs doi…)

Thank you,

Pishky

14 gânduri despre &8222;Un buchet de PREMII&8221;

  1. Călin ăsta-i vinovat de toate relele din lume? no, săracul… 😉
    iar cu omorâtul, scosul ochilor sau crucificatul, va trebui să stea lumea la rând, că-i înghesuială mare 🙂
    în altă dezordine de idei, mulţam de cvintupla nominalizare şi…când ajungi tu prin Cluj? după 18 ziceai, dacă nu mă înşel. las că vezi tu atunci 😉

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s