Acasă la Brâncuși

M-am tot gândit și tot gândit ce să scriu astăzi pe aici. Orice mi-ar fi trecut prin gând, n-am cuvinte pentru acele gânduri. Mi s-au ascuns cuvintele, de somn săracele… și nu mai vor deloc deloc să apară. În consecință n-am să mai spun prea multe mai departe, iar dacă logica vi se va părea a nu fi a mea… să știți că și ea mi-a fost răpită oarecum de niște ore nedormite (și ca să nu vă frământați ce-i cu toate asta am să vă zic că am fost tare prinsă cu observarea minuțioasă a apusului, trecerii nopții și a răsăritului :)) ). Punct…

…și de la capăt. Știți că-mi place să călătoresc fie că-i prin grădină, fie că-i prin locuri frumoase din țară sau din străinătate, fie că-i aproape sau departe. Astăzi, lipsindu-mi cuvintele, am să vă plimb pe la Brânuși. Am să vă plimb pe plaiurile unde s-a născut, nu departe de locul unde m-am născut și eu. Astăzi vă prezint Hobița și casa de la Hobița. Bine.. am să vă prezint doar casa că Hobița nu-i așa interesantă.

P.S.: Nu vă lăsați influențați de calitatea pozelor. Sunt făcute cu niște telefoane ce le-am avut la îndemână. Ceeee… acu eu nu aveam de gând să merg pe acolo, ci cu totul într-o altă parte.

***Click pe poză pentru dimensiunea normală!!!

Iar acum, ca să nu închei chiar așa sec cu niște poze… am să vă zic următoarele: Vizitați România, că-i FRUMOASĂ TARE!!!

17 gânduri despre &8222;Acasă la Brâncuși&8221;

  1. Sunt nedumerit ! Anul acesta a fost un documentar despre Brâncusi in care se facea referire si la casa de la Hobita. Cel cu repratierea osemintelor in pamantul natal.
    Imaginile pe care le-am vazut aratau o ruina !

  2. Foarte fain! Ador locurile astea unde încă mai există căsuțe vechi, care încă au acele lucruri lucrate de mână…create de mâna omului cu multă multă trudă! Foarte frumoase pozele! 🙂

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s