Și TU POȚI ajuta!

Sincer, nu știu cum să încep această postare. Nu știu cum să argumentez ceea ce va urma astfel încât să o fac într-un mod cât mai corect.

Prin lumea asta imensa a internetului am ajuns să aflu de existența multor oameni ce au ceva BUN de spus. Printre ei se numără și câțiva români vloggeri: Tudi, Levi, Vlad. Cei ce mă citiți de ceva timp, de ei ați mai aflat pentru că am scris câteva articole. Prima și prima dată am aflat de existența lui Levi și l-am apreciat pentru maturitatea de care dă dovadă în fiecare filmuleț prin faptul că abordează lecții de viață. Mai apoi am aflat de existența lui Coste Vlad, pe care l-am apreciat pentru felul lui de a fi și de a ne prezenta experiențele lui sub formă de lecții nouă, pentru că vrea să fie un pion în schimbare. Iar nu de foarte mult timp am aflat de existența lui Tudi din Cluj-Napoca, un tip comic și cu o gândire matură.

Ei trei s-au înscris la un concurs pe Creator Republic (nu știu câți ați auzit de așa ceva) unde trebuie să primească voturi de la noi ceilalți. Tudi și cu Vlad sunt la aceeași categorie(King of the Web) din păcate și tare greu îmi e să-i votez. Până la urmă m-am decis că voturile mele vor merge toate 20 către Tudi pentru că îi consider cauza plasată mai sus decât cea a lui Vlad (o să aflați în curând despre ce este vorba). Levi participă la Film&Vlog iar lui îmi este tare ușor să-i acord cele 10 voturi.

Voturile acestea se dau pentru ca ei să ajungă pe podium. Pentru primii 3 clasați sunt trei premii în bani: Locul 1 – 1000$, Locul 2 – 500$ și Locul 3 – 250$. Tare m-aș bucura ca Tudi și Levi să fie la categoriile lor pe primul loc, iar Vlad să fie pe locul 2, imediat după Tudi.

De ce vreau ca ei să câștige? Vreau ca ei să câștige pentru că banii vor fi donați (iar dacă nu mă credeți, toată treaba se va filma :D). Tudi a decis să doneze banii la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii din Cluj-Napoca la secția de Terapie Intensivă. Vlad și Levi s-au înscris la secțiuni separate pentru a câștiga mai mulți bani și a-i dona oamenilor nevoiași. Fiind o viitoare UMF-istă, susțin cauza lui Tudi, urmată de cea a lui Levi și Vlad.

Spuneam mai sus că se poate vota de 20 de ori. Acest lucru se poate face din 24 în 24 de ore pentru o singură persoană, restul putând primi doar maxim 10 voturi. Cum se poate vota de 20 de ori? Simplu: votezi pe la toate categoriile o persoana de 10 ori dând click pe VOTE și apoi te poți întoarce la favorit să-i mai aloci încă 10 voturi pe care le-ai câștigat în urma trecerii și votării prin toate categoriile. Cum se votează exact și ce trebuie să faceți veți putea vedea și în filmulețul lui Tudi ce-l voi posta mai jos. De asemenea voi pune și filmulețul lui Levi ce va vorbi și despre implicarea lui Vlad în acest proiect.

Iar voi… voi votați la linkurile imediat mai jos! Votați pentru Tudi să ajungă pe locul 1 și să doneze banii spitalului, acolo chiar este nevoie de așa ceva. De asemenea votați-l și pe Levi… și oamenii nevoiași au nevoie e ajutor 🙂

Vote TUDI here: http://creatorrepublic.com/contests/campaigns/tudipopa

Vote LEVI here: http://creatorrepublic.com/contests/campaigns/studiob2kbs

sursă youtube (user Tudi Popa )

sursă youtube (user StudioB2kBS )

 

7 gânduri despre &8222;Și TU POȚI ajuta!&8221;

  1. Mă bucur că acești 3 vloggeri încearcă prin această metodă să ajute oamenii nevoiași, participând la concursuri destinate vloggerilor. Sincer, și eu îl voi vota pe Tudi de 20 de ori pe zi și pe Levi de 10 ori. De ce Tudi de 20 de ori? Pentru că e vorba despre spitalele românești, iar Tudi s-a gândit bine când a ales destinația donației. Donația e pentru niște copii care au nevoie de un zâmbet și de un strop de speranță pentru viață iar el are toată susținerea mea. 🙂

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s