O noua firma in domeniul it. (Web Design, SEO, Creare Site, Magazin Online)

Acesta NU este un advertorial. Acesta NU este un articol plătit. Acesta este un articol scris de Ovidiu Dobrotă (cel care are site-ul respectiv) și pe care l-am ajutat gratuit. Da. L-am lăsat să publice aici gratuit pentru că nu sunt vreo scorpie și ajut oamenii atunci când au nevoie.

În ultima perioadă de timp, am stat mult pe gânduri şi m-am gândit că ar trebui să fac un pas în viaţă şi să încerc ceva „nou”. Am pus în aplicare planurile cu care m-am confruntat şi am realizat un site, mai exact site-ul firmei mele WebFrog.

Având în vedere că sunt iubitor de calculatoare de la vârsta de şase ani, pot spune că am progresat în fiecare an. Chiar dacă există foarte mulţi competitori în acest domeniu şi chiar dacă sunt începător, eu mă voi lupta cu ei şi voi demonstra în cazul în care voi avea succes, că pot face PROIECTE mult mai avansate decât ei.

Pentru mine este important să fac lucrurile cu profesionalism şi nu în ultimul rând de calitate. Aşadar, firma WebFROG pune la dispoziţie următoarele servicii: creare site, creare Magazin Online, Web Design, SEO (search engine optimization), Găzduire Web, Înregistrare Domenii şi analiză pentru fiecare site existent.

De asemene, puteţi solicita o analiză gratuită pentru site-ul dvs. iar nou în cel mai scurt timp, vă vom da un raport cu toate defectele si eroorile în cazul în care aveţi probleme cu site-ul. Corectăm şi design-ul site-ului vostru din toate punctele de vedere.

 

(sursă imagine: Google Images)

Creare Site.

Internetul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 10 ani, iar numărul de utilizatori a crescut accelerat în România. Motoarele de căutare sunt zilnic accesate de marea majoritate a utilizatorilor şi din această pricină, un site web este foarte important.

Avantajele sunt în favoarea dvs. deoarece pe un site web se pot pune informaţii, poze şi multe alte lucruri care sunt dorite de utilizatori.

Magazin Online.

Comerţul electronic este din ce în ce mai răspândit pe glob şi în lumea internetului. Utilizatorii caută site-uri relevante (magazin online) pentru a achizitiona fel şi fel de produse. Un magazin online este cea mai bună promoţie pentru firma ta. Este disponibil 24 de ore, 7 zile pe săptămână, iar comenzile pot fi preluate la orice oră. Plata se poate face online sau prin ramburs. Totul este foarte simplu!

SEO (Search Engine Optimization).

Acest fapt nu trebuie să vă scape… Pentru site-ul dvs. este important elementul de promovare. SEO face ca site-ul tău să fie mai popular în motoarele de căutare şi mai uşor de accesat. Utilizatorii au mai multă încredere în site-urile organice şi SEO aduce doar trafic relevant pe site-ul tău. Evident, nu se compară cu Google Adwords sau altfel de reclame online.

Sper că v-a făcut plăcere să citiți ceea ce Ovidiu a scris, așa că vă invit să dați o tură și pe la el pe site. Spor!

4 gânduri despre &8222;O noua firma in domeniul it. (Web Design, SEO, Creare Site, Magazin Online)&8221;

  • Bună Albert!
   Articolul nu a fost scris în totalitate de mine. Doar prima și ultima parte, în care spuneam că nu este un advertorial. Articolul este scris de Ovidiu, cel care a realizat site-ul.
   Nu cred că se supără nimeni dacă o să le faci un review la tine pe blog. Poți lua legătura cu ei dându-le un mail la adresa contact@webfrog.ro
   Le poți spune că ai citit despre ei în articolul acesta de la mine de pe blog și că ai vrea să le faci un review, să-ți de amai multe detalii :).

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s