David Mitran. Transmaraton. Școala de Valori.

N-am să-l laud. Am promis că nu-l laud. Am jurat că nu-l laud. Și dacă am zis că nu-l laud, apăi chiar nu-l laud. Așadar, acest articol nu este nici advertorial și nici nu are drept scop ridicarea în slăvi sau orice altă acțiune de genul, a domnului din cauză.

E tânăr. E din Craiova. E oltean. Și e unul de-al nostru, că-i blogger și el. Face voluntariat de 4 ani și-i place să facă asta. Ajută oameni. Încearcă să schimbe cumva lumea în bine. Și gata. Atât despre David Mitran.

David aleargă la Transmaraton. Și David are nevoie de donații. Și gata cu David. Să trecem la Transmaraton și la Școala de Valori. Școala de Valori dorește să transforme România într-o societate plină de valori și oameni cu mult caracter. Iar David ajută la asta. Cum? Aleargă. Și poți și tu ajuta, dacă el ajută. Nu. Nu trebuie să alergi. Trebuie doar să-l susții astfel încât tot mai multă lume să afle și să doneze pentru împlinirea visurilor unor copii. Pentru crearea unei lumi mai bune, căci pensiile noastre, ale tuturor, nu vor mai putea fi asigurate dacă tineretul și toți cei care vin din urmă aleg să părăsească țara.

Ce se va întâmpla cu banii? Se vor duce către un proiect ce va ajuta 100 de liceeni: olimpici, inteligenți, talentați, sau pur și simplu pasionați de ceva anume. Copii car vor să ajute la schimbare. Să o promoveze și să o pună în practică. Să o facă palpabilă. Ajută-ne să-i ajutăm, căci singuri nu putem, la fel cum nici ei nu vor putea schimba, singuri, ceva.

Cu siguranță și tu îți dorești o țară mai bună. O țară cu mai multe posibilități și un potențial ridicat. România le-ar putea avea, dacă noi toți i-am ajuta la rândul nostru pe cei care vor să ajute prin tot felul de proiecte. Ei au preluat inițiativa. Tu o poți susține și continua.

De ce ar trebui să donezi? De ce a trebui să-i susții? Pentru că o lume mai bună nu se creează singură. O lume mai bună are nevoie de noi temelii, fii și tu o cărămidă a temeliei. Fii și tu o parte din schimbare. O parte din propria schimbare. Cu toții vrem altceva, cu toții trebuie să facem ceva. Să acționăm, căci cerul nu se va deschide și nici nu vor coborî pe raze de soare, schimbări. Schimbarea ești tu. Noi toți.

Dacă vrei să știi mai multe, intri AICI și află despre David, voluntariat, Transmaraton și Școala de Valori. Cu siguranță, dacă eu nu te-am convins să fii schimbarea, te vor convinge ei și proiectele lor. Vrem schimbare. Vrem ajutor. Hai să le oferim împreună. Hai să fim chiar noi schimbarea și ajutorul pentru ceilalți. Ce zici, te bagi?

schimbare

6 gânduri despre &8222;David Mitran. Transmaraton. Școala de Valori.&8221;

    • Mă bucur că-ți place, Radu! Acum este nevoie doar de donații sume mici, de la 10-15 RON, pentru a ajunge la target-ul de 500 de RON.
      E un proiect frumos și-mi pare rău că nu se poate face altfel, dar până la urmă este nevoie și de ajutor din afară, iar ajutorul ăsta este reprezentat de donațiile oamenilor.

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s