Parte din design, utile si eleganță – colecția de uși de la TGG

Dacă mi-am căutat zugrav, să-mi zugrăvesc camera, acum îmi caut ușă. Că na, orice cameră care arată ca nouă, are nevoie de ușă nouă, nu? Și dacă tot se schimbă o ușă, de ce să nu le schimbăm la toată casa, nu?

Off… până și ușile sunt complicate și au atâtea și atâtea criterii pe baza cărora să le alegi!

usa de lemn

Sursă Imagine: TGG.ro

Alegerea ușilor de orice fel, reprezintă, clar, un test estetic, pentru că ai nevoie să se încadreze în decor, pentru că trebuie să se completeze perfect cu mobila casei și, nu în cele din urmă, să fie reprezentative pentru stilul ce definește o construcție anume. Gama de uși este diversă, tocmai din nevoia de a atinge orice nivel de dorințe.

Dacă ai nevoie de usi de lemn, cu siguranță că TGG.ro va fi o sursă viabilă pentru tine. Ai parte nu numai de calitate, ci și de ceea ce înseamnă o atenție deosebită pentru stil și design. Fie vorba de interior, sau exterior, există stiluri și tipuri pentru orice ai avea nevoie.

Atingând pragul de funcționalitate și practicul situației, în primă fază, ușile din lemn sunt  o investiție justificată și rezonabilă. Spre exemplu, ușile de exterior sunt realizate din stejar triplustratificat și, așa cum era de așteptat, sunt masive pentru a fi nu numai impunătoare, însă și rezistente. Să nu uităm că ușile de exterior pot fi supuse unor condiții de mediu care să le afecteze calitatea în timp, deci au nevoie clar de o „formulă magica”, care să te scutească de astfel de griji. Când vine vorba de cele de interior, acestea sunt realizate din stejar sau din lemn de tei, stratificat de finisaje diferite. Și acest tip uși, reprezintă unul de o înaltă calitate, tocmai pentru ca investiția să nu se repete prea curând și, dacă asta se va întâmpla, să fie vorba doar de preferințele de stil ale fiecărei persoane în parte, nu pentru că ușile sunt deteriorate.

Când vine vorba de partea de design, nu numai gustul pur și simplu ca preferință, însă creativitatea și stilul unic, sunt aspecte care deosebesc ușile din lemn, de la TGG.ro, de celelalte, din aceeași clasă. Fie simple, fie completate de sticlă cu accent pe design, fiecare ușă impune o altă și altă poveste. Spre exemplu, ușile camerelor ar putea permite lumina să pătrundă și într-un living, astfel geamul ușilor se poate dovedi a fi și practic, până la urmă. Fie cel de tip ornament, fie cel simplu, sau personalizat tine, de asemenea, dă o notă de eleganță.

O casă de orice fel, care este dotată cu uși din lemn, este o casa umanizată, o casa caldă care îți induce ideea de cămin primitor. Reprezintă un stil clasic, căci moda ușilor din lemn datează din vremuri vechi, însă acest trend se reinventează de fiecare dată. Alege ușile în orice nuanță dorită, de la nuc la tek, wenge elegant, cireșul cald sau mahonul; fiecare în parte iți poate oferi fie o notă de contrast și implicit un aspect deosebit, fie o completare de stil care să contureze casa ta ca fiind una completă și complexă.

Din fericire, am ajuns să cunoaștem și alte orizonturi și să oferim ușilor de interior, sau exterior, și o altă încărcătură, dincolo de partea lor practică. Uși vei vedea în orice casă, în orice apartament, însă nu ca ale tale, unice și impresionante, care să te definească!

Și totuși.. ce-aș putea alege oare?

usi de lemn

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s