Cadouri perfecte, cadouri inspirate

Se spune că a miza pe clasic, înseamnă să te salvezi din orice situație. Și, dacă asta se reflectă asupra alegerii unui cadou, ideile clasice ar putea fi șansa ta de a bifa misiunea ce trebuia să o faci. Dar, tu iți dorești ceva mai mult decât o explorare a listei de cadouri; tu cauți originalitate, acel ceva unic care să uimească.

Un cadou perfect este greu de definit. Unde mai pui că ține de fiecare în parte cum reacționează și cum îmbrățișează o anumita idee. Însă, cert este că a ținti spre ceea ce înseamnă un cadou deosebit, este șansa ta de a fi mai presus, de a aduce o notă aparte. Dar despre ce să fie acel cadou perfect?

Lista de opțiuni se împarte, de obicei, în funcție de caz. Ea definește ceea ce trăiești acum, de la nevoia de a achiziționa un cadou pentru părinți, rude, iubite sau iubiți; în funcție de gradul de implicare vine și alegerea făcută și, asta nu pentru că un apropiat iți va ierta poate nesăbuința de a pune accent pe un stil prea îndrăzneț, ci pentru că totul va fi special în ceea ce vei alege. Pretențiile cele mai mari sunt la categoria partenerului, când el, sau ea, așteaptă un cadou deosebit de fiecare dată. Și intenția ta este cu atât mai mare, țintind la categoria de cadouri cum rar se pot găsi.

cadou perfect

Stil aventură. Zborul cu parapanta, bungee jumping, tiroliană sau parașuta, sunt nebunii ale celor care doresc să simtă adrenalina pură. Au șansă cu un cadou ce implica astfel de activități. Însă, la o astfel de listă se adaugă și cadouri pentru cei care iubesc sportul, sau poate și pentru cei care doresc un stil de competiție, astfel că o partida de golf sau lecțiile de echitație sunt cele care fac cu ochiul.

Romanticul și încântarea. Masaje, weekend de tip escapada în doi, cină romantică, sunt un răsfăț pentru persoana iubită, cadouri ce se pot alege spre încântarea celui care le va primi. Este un cadou ideal și pentru faptul că implică ambii parteneri, deci bucuria va fi la dublu, iar răsfățul de asemenea. Pe principiul ce îmi doresc mie să ți se întâmple și ție, această urare se însoțește. clar, cu un cadou pe măsură.

Activități diverse. Pentru iubitorii de vinuri, o sesiune a degustărilor ar suna ideal. Pentru cei avizi să învețe  mereu ceva nou, există o listă lungă a cursurilor ce se pot urma, workshop-uri creative, utile, care să stârnească curiozitatea, sau să aprofundeze anumite cunoștințe; explorează lumile ce nu le-ai cunoscut până acum, sau convinge-te că pasiunile și hobby-urile tale sunt bine alese.

Îți mulțumesc. Ca o formă de a spune „îți mulțumesc” că exiști, că ești parte din viața mea, că ești tu și eu am parte de prezența și iubirea ta, cadoul oferit este expresia ce nu are nevoie de cuvinte. Este respectul, aprecierea față de cei care te înconjoară și îți umplu viața de fericire; alege cadoul ideal pentru un om special!

4 gânduri despre &8222;Cadouri perfecte, cadouri inspirate&8221;

  1. „Multumesc!” este unul dintre cuvintele despre care psihologii spun ca are un impact deosebit atunci cand il spunem cu sinceritate. Scris pe un cadou personalizat sau poate gravat pe o bijuterie sunt convins ca va transforma ziua LUI sau a EI intr-una cu totul speciala.

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s