Din seria: Ce mai face floarea mea? #7

Pentru cei care nu știu, deși de 7 săptămâni, în fiecare weekend, vorbesc despre asta, acest articol face parte din seria de articole participante în concursul „8 săptămâni de prospețime”, al celor de la Silan. Acest concurs a pus în valoare prospețime și mirosul îmbietor al trandafirilor, prin prisma participanților din acest concurs. Noi, participanții, bloggeri și jurnaliști, am primit în dar un ghiveci cu un trandafir de care trebuia să avem grijă timp de 8 săptămâni, după cum este și numele concursului. Trebuia să ținem trandafirul în viață. Unii au reușit, alții nu au reușit, cert este că Pamfy a mea, adică trandafirașul meu, a supraviețuit celor 8 săptămâni și ne-a bucurat întreaga familie cu frumusețea ei, lucru pe care o să-l facă și de acum înainte, căci va rămâne în a noastră familie. După 8 săptămâni este deja un membru cu acte în regulă.

De 8 săptămâni, de când am primit floarea, mă bucur de ea cum crește. Atunci când a sosit, era plină de flori roz și micuță, iar mai apoi, cu fiecare săptămână ce trece, creștea din ce în ce mai mare și mai frumoasă, cu noi bulbi și floricele care, din roz, s-au transformat în portocaliu. Iar pentru mine, acest lucru, transformarea din roz în portocaliu, încă este o enigmă. O mare enigmă. Drept dovadă aveți cele două poze de mai jos.

Și da. Știu că probabil, cei care nu știți, vă întrebați cum de am ajuns la a 8-a săptămâna, dacă eu scriu doar de 7. Ei bine, în prima săptămâna m-am înscris în concurs doar cu poza postată pe Facebook, poză în care anunțam că am primit floarea. Așadar, asta-i a 8-a săptămână și ultima din acest concurs.

După cum spuneam, draga de Pamfy a crescut mult, se tot înalță și face flori și, desigur, îi ține de urât maică-mii în bucătărie. Cred că, dacă nu mă înșel, după timpul petrecut cu maică-mea, Pamfy știe acum și să gătească. Deci e bună de măritat. Doar că nu o mărităm. Cu siguranță, la cât vorbește mama prin bucătărie, Pamfy știe acum o grămadă de rețete. Sunt curioasă dacă ea e bună pentru gătit, sau de gătit. Știți voi.. sirop de trandafir? 😀

Dar ce aș putea eu oare să vă mai spun despre Pamfy? Că i-au mai picat flori? E normal. Că i se mai usucă lăstari, ca apoi să-i dea alții? Și asta e normal. Că e când verde, când galbenă, când roșiatică, când roz? Hmm.. asta nu mai e normal, dar oricum, nu-mi va elucida nimeni misterul ăsta. Spre exemplu maică-mea, voia să mă întrebe dacă nu cumva trandafirul a fost mai întâi roz, că nici ea nu înțelegea cum a ajuns galben. Dar s-a gândit că o fac nebună și nu m-a întrebat. Dar am întrebat-o eu, căci simțeam că înnebunesc din pricina acestui fapt. Și ghiciți ce? Nici măcar împreună n-am elucidat misterul. Iar ea, maică-mea, ca un bun psiholog, elucidează toate misterele posibile și imposibile. Cum Pamfy însă, se pare că nu-i iese. Da nu-i iese deloc. Muhahahahahaha. Pamfy RULLZ!

Iar acum, pentru că e sâmbătă și nu prea mai vreau să petrec mult timp prin fața laptopului, am să vă las în compania lui Pamfy, care tare mult se va bucura că i-ați mai citit o filă din jurnalul ei public, ultima filă din acest jurnal, spusă prin degetele și gândurile mele.

silan

Sursă imagine: arhivă proprie

2 gânduri despre &8222;Din seria: Ce mai face floarea mea? #7&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s