100 de lucruri de făcut înainte de 18 ani

Fanta propune tinerilor o serie de lucruri, 100 mai exact sunt la număr, care ar trebui făcute înainte de 18 ani. Iar în fiecare săptămână ei vin cu o propunere nouă. O provocare nouă.

Dacă vreți să vedeți provocarea de săptămâna aceasta, vă invit să intrați pe site.

Dacă nu vreți însă a intra pe site, deși vă sfătuiesc să o faceți, deoarece veți afla mult mai multe lucruri de pe site și vă veți bucura de o serie de poze, filmulețe, provocări anterioare, premiile ce vor fi acordate, cât și să adăugați o poză drept dovadă a îndeplinirii provocării, am să vă spun eu provocarea din săptămâna aceasta: „Fă-ți un semn cu ~FREE HUGS~ și ieși pe stradă să oferi îmbrățișări!”

Fain, nu?

100 lucruri inainte de 18 ani

Sursă imagine: fanta.ro

Pentru a dovedi că ai făcut provocarea, trebuie să-ți încarci o fotografie cu tine și prietenii tăi, sau doar cu tine, făcând provocarea. Dar în grup, cu prietenii, cred că-i și mai amuzat, mai distractiv. Întotdeauna e mai distractiv să faci ceva alături de prieteni decât de unul singur, nu?

Iar apoi, după ce-ți încarci poza, poți câștiga unul din premiile puse la bătaie. Sună fain, nu? Fă provocarea și câștigă!

Mie, personal, îmi pare o chestie foarte tare. Da știu. Mulți oameni suferă și poate nu au cu ce trăi de azi pe mâine. Dar asta nu înseamnă că lumea trebuie să se oprească în loc pentru toți. Fericirea altora nu trebuie să dispară doar pentru că există și oameni triști. Până la urmă, fiecare persoană în parte are tristețile și neajunsurile ei. Și niciodată nu se va simți îndeplinită în totalitate. Depinde însă de exteriorizarea fiecăruia și de motivația de a merge înainte. Oamenii care fac diferite provocări nu trebuie blamați. Fiecare om are dreptul de a alege cum se distrează, singur, sau alături de prietenii săi. Unii oameni se distrează și se simt împliniți ajutându-i pe ceilalți, alții făcând diferite provocări trăsnite, iar alții poate citind, sau jucând diferite jocuri, ori ascultând muzică. Fiecare om are un mod diferit de a se distra. Eu doar îți arăt unul.

100 lucruri inainte de 18 ani

Sursă imagine: fanta.ro

Dacă aș fi cu 2-3 ani mai tânără și aș avea măcar cu puțin sub 18 ani, aș face cu drag unele dintre provocările celor de la Fanta. Și da, am spus unele, căci cu siguranță nu mă pot plia pe toate provocările date de ei. Unele îmi plac mai mult, altele mai puțin. Cu siguranță se găsesc însă oameni cărora să le placă fiecare provocare în parte. Tocmai de acea sunt și 100. Să se găsească oameni care să placă o parte din diversitatea acestor provocări.

Vrei și tu să te alături lor? Urmărește-i săptămână de săptămână și află provocările noi. Găsește-o pe cea potrivită ție și fă-ți o poză făcând provocarea. O înscrii pe site. O distribui pe Facebook cu vestitul #hashtag și aia e. Eu îți urez baftă și distracție plăcută!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s