Știai că primul iPhone 6, din România, poate fi al tău?

Da. Primul iPhone 6, din România, poate fi al tău. Și când spun asta, chiar nu glumesc. Dar ai să înțelegi, dragă cititorule, ceea ce spun, abia din rândurile de mai jos.

Să vă povestesc mai întâi cum a ajuns primul iPhone 6 și, mai ales, cum ajung în general produsele Apple la noi în țară. Ei bine, primii care aduc la noi în țară produsele Apple (în cazul de față noul iPhone6), sunt cei de la QuickMobile. Și, pentru că sunt și au fost atât de rapizi, au început deja să livreze pre-comenzile telefoanelor către noii lor utilizatori. Cât de tare poate fi asta, nu? Cât de tare poate fi ca noua tehnologie să ajungă atât de repede pe meleagurile noastre, aproape instantaneu, aș putea spune?

iphone 6

Sursă: cristianchinabirta.ro

Am spus mai sus că mi se pare foarte tare ca noul iPhone 6 să ajungă atât de repede la noi în țară, ca noua tehnologie să ne calce pragul atât de repede și, probabil ca orice om normal care își pune întrebări, chiar și tu te întrebi ce-i și cu nebuna asta aici de se apucă să treacă de la noul iPhone 6 la importanța rapidității prin care noua tehnologie ajunge la noi în țară. Însă cele două au legătură, căci iPhone 6 reprezintă noua tehnologie, iar pentru mine contează tot ceea ce înseamnă tehnologie pe meleagurile noastre, căci ea reprezintă fiecare pas făcut spre evoluție și acces din ce în ce mai rapid la informație, aceasta din urmă fiind cheia succesului. Faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în Românie, prin QuickMobile, nu poate decât să mă bucure, pentru că asta înseamnă că România realizează importanța ținerii pasului cu tehnologia occidentală. Să fim prezenți pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6, cel mai așteptat telefon din întreaga lume, reprezintă un pas măreț în ascensiunea noastră pe scara mondială, din punct de vedere al tehnologiei. Are legătură, nu?

Spuneam în rândurile de mai sus că primul iPhone 6 din țară poate fi al tău. Și e adevărat. Dar hai să-ți relatez mai pe larg chestia asta.

iphone 6 romania

Sursă: cristianchinabirta.ro

Cristi, Chinezu, sau cum vreți voi să-i ziceți, organizează cu ajutorul celor de la QuickMobile un concurs. Premiul? Primul iPhone 6 care a ajuns în România îți va fi dăruit ție, dacă vei participa la concurs și vei câștiga. Ce trebuie să faci? E tare simplu. Trebuie doar să-i satisfaci o curiozitate lui Chinezu și să-i spui și lui de ce este important pentru tine că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile și cu ce ne ajută că România, prin QuickMobile, este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6. Cum să faci asta? Și mai simplu. Intri aici și îi lași un comentariu cu răspunsul la întrebarea lui. Pe 9 octombrie 2014 va alege un câștigător.

Așadar, oglindă, oglinjoară, cine va avea primul iPhone 6 din țară?

6 gânduri despre &8222;Știai că primul iPhone 6, din România, poate fi al tău?&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s