Nu știam ce să mă mai fac…

… cu tenul meu deshidratat.

ten deshidratat

Am o problemă. De fapt, dacă stau mai bine să mă gândesc și analizez lucrurile în profunzimea lor, constat că am chiar mai multe probleme. Dar asta-i o altă poveste pe care, poate, într-o altă zi și la o altă oră, am să vi-o spun. Acum să ne rezumăm doar la cea de la care am pornit și anume tenul meu deshidratat.

Și, să știți că, atunci când spun ten deshidratat, chiar mă refer la un ten deshidratat. Problema asta o am de mult timp. Aș putea spune chiar de câțiva ani buni. Nu i-am dat importanță. Adică, pe bune acum, tu ai da importanță unui ten aspru și albicios? Tu ai asculta când ți s-ar spune să te dai cu creme hidratante? Îți spun eu că n-ai asculta. Desigur, asta până când tenul tău ar ajunge în așa hal încât să se exfolieze la propriu și nicidecum pentru că te-a ars soarele vara, ci pentru că el e atât de uscat încât se exfoliază pielițe-pielițe. Și fața te ustură și ajungi într-un moment în care nici măcar tu nu mai suporți să te atingi pe față, dar alții.

După ce am ajuns în stadiul descris mai sus, am început să iau în considerare sfaturile mamei și să folosesc o cremă hidratantă, dar care să și curețe tenul în același timp. Așa că, m-am dus spășită și cu fața mea plouată de mielușel care inspiră a: „Te roooog, nu mă certa :D!”, i-am prezentat cazul și, cum ea este o fană înrăită a majorității produselor de la Farmec, m-a luat în baie și mi-a prezentat o gamă de creme. Iar eu, pentru început și pentru a testa, desigur, am luat laptele hidratant de mai jos, care este pentru demachiere, cât și pentru îngrijirea feței și a corpului (dacă nu mă credeți pe cuvânt, să știți că așa scrie pe ambalaj).

lapte hidratant farmec

Laptele hidratant de mai sus l-am folosit timp de vreo 2-3 luni, în fiecare seară, pe ten umed. Și, după ce am văzut că și-a făcut treaba iar tenul meu a început să nu mai fie chiar atât de deshidratat, începând să am încredere în astfel de produse dermatocosmetice, am întrebat-o pe mama cu ce-mi recomandă ea să continui, că na… știți voi.. brusc sunt un copil tare ascultător și care ține cont de de sfaturile mamei! Iar mama, ființă blândă și delicată, știind noile apariții de la Farmec, mi-a recomandat să continui cu o cremă  Gerovital H3 Derma +, Georvital fiind prima gamă anti-age din lume. (crema este cea de mai jos).

crema hidratanta farmec

Pe aceasta nu am început să o folosesc de mult timp, dar pot să vă spun cu mâna pe inimă că acționează mult mai repede ca laptele hidratant, făcându-și treaba mult mai vizibil și mai rapid. Nu degeaba i se spune Gerovital Doctor în frumusețe. Chiar este. Iar eu îl voi recomanda mereu cu plăcere datorită efectelor vizibile pe fața mea (acum arată ca o față de bebeluș – catifelată).

Iar voi, cititori fideli, dacă aveți astfel de probleme cu tenul, fie că este deshidratat, iritat sau acneic, nu-l lăsați netratat. Căutați să vă mențineți un ten sănătos și curat. Eu una, sincer vă spun, credeam că „maclavaisurile” astea nu ajută cu nimic, ba mai mult chiar îți încarcă tenul și sunt o fiță de moment. Dar, după ce am ajuns, într-un final, să le folosesc și eu, am înțeles că treaba nu stă chiar așa. Iar cremele sunt importante atât pentru menținerea unui ten curat și sănătos, îngrijit, cât și pentru tratarea acestuia de diverse probleme. Trebuie să aveți grijă de pielea voastră, în special din cauza faptului că bolile de piele sunt printre cele mai periculoase la ora actuală.

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s