Hai să-ți recomand un loc pentru team building

Straja.

Dacă ai fost vreodată la Straja, știi ce zic. Dacă nu ai fost, mă apuc să-ți spun de ce recomand eu această locație, structurat cum îmi place mie, dându-ți numai și numai argumente pro pentru un team building la Straja.

1. În primul rând pentru că Straja este cocoțată-n vârful muntelui. Aer curat. Sănătate. Peisaje de nedescris. Și inspirație din plin. Acum, doar știți că mie îmi place muntele la nebunie și, dacă ar fi să vă recomand ceva în lumea asta, primul lucru pe care vi l-aș spune ar fi să escaladați munții și să vă bucurați de frumusețea lor.

2. Apoi, dacă-i vorba de munte, clar e vorba de multă inspirație. Știți, eu când sunt la munte mă plesnește-n moalele capului toată inspirația din Univers. Pun cap la cap tot felul de idei creative, le aștern pe hârtie, ori pe laptop. Reușesc să mă coordonez mult mai bine pe mine, cât și proiectele pe care le am în desfășurare, ori în care particip. Ce îmi place însă cel mai mult este faptul că dau naștere altor idei.

3. La Straja, precum și în orice altă zonă de munte, îți încarci bateriile și ești mereu fresh. Deci ce altă zonă de pe globul ăsta Pământesc să fie mai bună pentru team building, dacă nu la munte, la Straja? Ce alt loc revigorant și care să vă inspire mereu cu tot felul de idei creative, mai cunoașteți?

4. Un team building la munte, fie că este vorba despre o tabără la Straja de ski, ori de un cantonament la Straja pentru sportivi, se lasă mereu cu lucruri frumoase precum noi prietenii și un loc în care vei vrea mereu să revii. Plus că, dacă tot te duci iarna acolo, cu siguranță te vei îndrăgosti de pârtiile de ski. Asta ți-o spun sigur. E testat pe propria piele.

5. La Straja, în zona asta frumoasă a Munților Parâng, oriunde te-ai caza, te lași inspirat de piscurile munților, de brazi și de toată natura înconjurătoare care este o splendoare. Dar eu nu-ți recomand să te cazezi chiar oriunde. Îți recomand să te cazezi la Vila Alpin. Am fost acolo, deci îţi spun din surse sigure că deşi ei zic că ar fi de 3***, este chiar de mai multe. Vila Alpin îți oferă relaxare de care ai nevoie pentru ca tu să fii mereu fresh și inspirat în idei creative. În plus, este foarte aproape de pârtii și de telescaun.

vila alpin straja

Sursă: Vila Alpin Straja

6. Ca să fii mereu creativ și inspirat atunci când faci parte dintr-un team building, ai nevoie și de plimbări. Plimbările acționează din punct de vedere psihologic asupra creativității tale, stimulând-o pozitiv, iar în Straja sunt o multitudine de trasee montane de care te poți bucura din plin, marcate frumos, de la foarte ușoare, la medii și dificile.

7. Ultimul motiv pentru care trebuie să faci un team building la Straja, de orice fel, mai ales dacă nu ai fost vreodată, este pentru că Straja reprezintă o frumusețe naturală ca Pământului. Este locul ăla în care chiar dacă te-ai dus de enșpe mii de ori, ți-ai dori să revii mereu pentru că nu suporți să ai doar peisajele vii în minte pentru prea mult timp, ci vrei să le (re)vezi live, pe viu.

Acum, dacă am spus ce influență ar avea cadrul natural de la Straja, cât și ospitalitatea gazdelor (vezi punctul 5) și anume influențarea creativității și inspirației, zic să vă povestesc puțin și cum aș vedea eu o activitate de team building la Straja.

O săptămâna în vârf de munte, pentru mine cel puțin, dar sunt sigură că și pentru alții, e tot ceea ce ar fi necesar creativității și inspirației. 7 zile, la Vila Alpin, în cel mai confortabil loc de acolo, mi-ar liniști și veghea somnul de frumusețe. Apoi, eu m-aș vedea într-o tabără de ski la Straja, căci e activitatea mea favorită iarna, ori, pe timp de primăvară/vară/toamnă, m-aș vedea la Straja în expediții montane. Un team building în expediții montane. Cât de tare ar fi asta, nu? Sau un team building care să aibă ca scop (re)marcarea traseelor turistice. Așa aș simți că ajut cu ceva la dezvoltarea stațiunii și las ceva benefic celorlalți, în urma mea. Sau poate un team building bazat pe concursuri în parcul de aventură de la Straja, care să-ți solicite la maximum adrenalina și dorința de a te întrece pe tine însuți? Nici ăsta n-ar fi un lucru de lăsat, ori de amânat. Ori, pentru că tot sunt blogger, poate ar surâde un team building care să aibă în vedere promovarea stațiunii atât pe teritoriul țării, cât și în străinătate. Cu siguranță ar crește potențialul turistic atât la nivel de țară, cât și la nivel de stațiune. Dacă s-ar unii o mare parte din bloggeri în promovarea stațiunii Straja, cu siguranță ar ieși ceva frumos. Bloggerii se pricep destul de bine la team building. Am putea spune că, în anumite situații, îl mănâncă chiar pe pâine. Orice activitate de team building ar fi, pe orice tematică, cu siguranță la final ar ieși un produs final cu care echipa s-ar mândri și ar ajuta comunitatea stațiunii, căci aerul curat și liniștea din vârf de munte, împreună cu peisajele minunate, ar contribui la sporirea ideilor creative și cât mai inspirate. Ar lăsa un gust plăcut și productiv pentru întreaga echipă. Pentru mine, o activitate de team building pe creste de munți ar reprezenta un singur lucru și, implicit, o singură stare: minunăția.

statiunea straja

2 gânduri despre &8222;Hai să-ți recomand un loc pentru team building&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s