Accesoriul meu de preț

V-am spus că am avut cândva un ceas mecanic-automatic? Cred că v-am mai spus, cu siguranță. Ei bine, ceasul acela l-am pierdut în ziua când făceam 17 ani. Era tare drăguțel. Mic, argintiu și nu mă stresa niciodată cu schimbatul bateriei (că n-avea), cu fixatul orei în caz că ceasul stătea pe loc (că se fixa singură), plus că îmi arăta ziua. Și luna. Și punctele, cât și limbile ceasului, erau fosforescente. Era un ceas simpatic foc. Îmi plăcea, iar acum, la 3 ani de atunci, încă îi mai duc dorul. Și am mereu moemente melancolice în care îmi amintesc și de el. Doar nu mă lăsa niciodată să întârzii undeva și nici să pot băga vreo scuză.

După ce am pierdut minunăția aceea de ceas, tata nu s-a mai încumetat să-mi cumpere unul la fel de scump (era ceas elvețian), așa că mi-a luat unu pe quartz și mult mai ieftin cu care, sinceră să fiu, nu mă împac deloc. Dar absolut deloc. I se duce bateria când îți e lumea mai dragă. Se blochează indicatorul zilei, iar eu mă iau după el de obicei. Când nu a mers, nici măcar nu știam ce zi este. Și aveam impresia că e marți, când era joi toată ziua.  Trăiam, practic, în trecut. Și mă simțeam incompletă fără ceasul meu de toate zilele, chiar dacă nu-l agreez eu prea tare. Și tind să cred că sentimentu ăsta-i reciproc. (da.. știu.. un ceas nu are sentimente… dar ceasul meu e special!!!)

De curând însă, din  pură întâmplare, am dat peste reduceri ceasuri. Și-am găsit un ceas exact cum am vrut eu, căci la ei pe site au posibilitatea de a-ți alege ceasul potrivit ție, în funcție de diferite criterii. Singurul lucru care nu-mi place la el, este culoarea prea aurie. Nu-i tocmai pe gustul meu. În rest, are toate calitățile care m-ar face să cumpăr în secunda doi un ceas și anume: este mecanic-automatic are geamul din cristal mineral, carcasa din oțel inoxidabil, la fel ca și brățara de altfel, închidere de tip fluture, în plus este rezistent la apă și se poate personaliza. Inspirație să ai, că restul vine automat de la sine.

Și, dacă vă întrebați cumva cum arată ceasul, ei bine am să vă las o poză cu el mai jos. Cu siguranță o să vă placă (și, poate nu o să fiu singura nebună căreia nu-i place culoarea, dar modelul i se pare chiar drăguț). Dacă tot îl pot personaliza, sper să-l fac argintiu.

ceas mecanic automat

Acum, dacă eu v-am spus care este accesoriul meu de preț și de care nu mă despart, sunt curioasă în a afla care este al vostru. Deci?

8 gânduri despre &8222;Accesoriul meu de preț&8221;

  1. Tot ceasul este si accesoriul meu preferat, dar asta deja stiai. :)))
    doar ca firma mea preferata este Casio cu modelele G-Shock ! :))
    Ma bucur enorm cand vad ca mai exista persoane care stiu aprecia un ceas de calitate, automatic cu geamul din cristal mineral , multa lume habar nu are ce inseamna „automatic” !

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s