Importanța curățeniei într-o companie

Nici ție nu-ți place să mergi într-un loc urât, murdar și plin de tot felul de chestii care să te dezguste la propriu, nu? Parcă nu ai încheia niciodată un contract cu o firmă în cadrul căreia murdăria primează la tot pasul, oricât de profesioniști ar fi cei din cadrul firmei în domeniul lor, nu?

Mie una îmi place curățenia. Și sunt sigură că tuturor celor care pășim în diferite instituții, firme, companii, magazine sau mai știu ce altceva, ne place să fie curățenie. Să fim înconjurați de curat. Asta ne dă o stare de de bine și cât de cât de cât puțină încredere că am pășit în locul potrivit.

Se spune că prima impresie contează. Și chiar contează, chiar dacă pe viitor nu va fi să rămână aceeași. Prima părere este importantă pentru noi, pentru fiecare. Fie că vorbim despre aspectul fizic, porumbeii scoși pe gură, ori curățenia din jurul nostru. Prima impresie este întotdeauna cea care spune ceva celuilalt. Iar asta înclină foarte mult balanța în favoarea sau defavoarea unei persoane. Așa că prima impresie trebuie să fie una cât se poate de frumoasă.

Curățenia creează o impresie frumoasă. Dă un plus de încredere, după cum am mai spus și mai sus.

Orice firmă care se respectă și care își respectă clienții și colaboratorii cu care intră în contact direct, sau indirect, își păstrează locul e muncă curat tocmai pentru a crea mereu o impresie bună celor din jur, cât și un loc de muncă cât mai plăcut angajaților.

Dacă firma este una mică, cu un spațiu pentru câțiva angajați, aceștia au oarecum posibilitatea să-și facă singuri curat, fără să fie nevoiți să-și angajeze firme de curățenie. E mult mai ușor pentru ei și scutesc o cheltuială care se poate duce în buzunarele angajaților.

Dacă, în schimb, firma este una mare, cu zeci de birouri, întinsă pe nu știu câte etaje, sau în  nu știu câte clădiri și așa mai departe, este mult mai ok ca respectivii să-și angajeze o firmă de curățenie. În cazul de față e mult mai ok ca fiecare să fie cu treaba lui, pentru a da un randament cât mai mare în propria producție (contracte sau mai știu eu ce altceva).

Spre exemplu, cei de la HelpMultiservices pot fi o soluție pentru compania ta. Sunt rapizi și eficienți, iar serviciile lor sunt de la curățenia după constructor, generală, zilnică în spațiile interioare (birouri, lifturi, grupuri sanitare), în spațiile exterioare, până la întreținerea plantelor de interior/exterior și spălarea trotuarelor rulante și scărilor rulante. Pe lângă asta, îți pot furniza echipamente și consumabile pentru spațiile sanitare.

Angajații tăi clar nu le pot face pe toate cele de mai sus. În plus, e bine ca angajații să se focuseze pe treburile lor, pentru a merge cât mai bine afacerea ta, nu să facă ei curățenie. Desigur, în spațiul lor de lucru ar trebui să fie ordine astfel încât ei să găsească tot ceea ce au nevoie la momentul potrivit. În rest, firma de curățenie se ocupă de tot. Tu nu mai trebuie decât să plătești.

2 gânduri despre &8222;Importanța curățeniei într-o companie&8221;

  1. Si eu sunt de parere ca prima impresie este usa care se deschide prima data. Am avut o experienta neplacuta intr-o companie, am fost la un interviu de angajare iar in biroul respectiv lipsea in mod clar curatenia. Cred ca orice spatiu trebuie sa beneficieze de curatare periodica, atat pentru sanatate cat si pentru confort.

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s