Un eveniment cu momente magice

Sentimentalisme. Cu toții le avem, indiferent de cât de duri vrem să părem în fața celorlalți. Cu toții avem acolo, în adâncul sufletului, slăbiciunile noastre. Lucrurile acelea care ne face fericiți, ne readuc la viață, ne înalță printre nori și apoi ne lasă.

În viața asta, de când eram mici, ne doream să avem parte de un eveniment cu momente magice, fie că era vorba despre ziua noastră, ziua unui coleg, majoratul, ori, de ce nu, chiar nunta. Suntem ființe visătoare și, drept urmare, visăm cu ochii deschiși la lucrurile care ne fac fericiți și la lucrurile pe care ni le dorim în viața noastră să rămână ca momente istorice pentru noi, nu neapărat pentru alții.

Tuturor ne place să visăm și, să fim serioși, la un moment dat în viață ne și doream să fim prinți, prințese, ori super eroi. Ne plăcea să știm că putem salva lumea și că de noi depinde întregul ei viitor.

Ei, dacă tot ne plăcea să visăm atunci, de ce să nu ne îndeplinim visurile acum, încercând să creăm cât mai multe momente magice în viața noastră: de la botezul copilului, până la zile de naștere și nunți. De ce să nu facem ca totul să rămâne memorabil în mintea și în sufletul nostru, cât și al invitaților căci, până la urmă, evenimentul nu ne este menit doar nouă, ci și celorlalți. Toți ne-am reunit pentru a sărbători un moment important din viața noastră. Așa că ar trebui să-l facem memorabil.

Când eram mică eu visam la petreceri cu prințese. Și la rochii de prințese. Și la ponei. ȘI la dragoni magici. Acum nu-mi doresc decât un loc special. Un moment special. Un cuvânt. Astea sunt cele mai importante. Astea te fac să te simți fericit. Și să visezi în continuare. Avem nevoie, ca oameni, de stimuli, de dorința de a visa în continuare și de a ne atinge fiecare vis în parte.

Și, că tot vă vorbesc aici despre evenimente magice… să vă spun și ce evenimente sunt magice din punctul meu de vedere. Un eveniment cu momente magice, fie că este o simplă petrecere, ori una de-a dreptul importantă, trebuie să fie amprentat cu propria personalitate. Dacă ție îți plac fluturașii, pune fluturași. Ori, dacă îți place să dansezi… decorează totul astfel încât să-ți dea senzația de ring de dans. Dacă-ți place foarte mult să citești, fă o nuntă în care dansul mirilor să fie înlocuit cu lecturatul, așa cum au și făcut doi tineri din Cluj-Napoca. Personal, evenimentul mi s-a părut unul foarte fain. Mi-a plăcut la nebunie și tare mult mi-aș dori să văd și să particip la astfel de nunți, în care să fie lăsată o amprentă a personalității celor doi.

Acum, dacă eu ți-am spus ce înțeleg eu prin evenimente cu momente magice, adică acele momente care sunt speciale datorită locului și tematicii personalizate a evenimentului, sunt tare curioasă ce înseamnă și pentru tine, dragul meu cititor, un eveniment cu momente speciale. Cum îl vezi, cum îl asimilezi și cum ți-l dorești. Cu siguranță ai tu ceva în minte.

4 gânduri despre &8222;Un eveniment cu momente magice&8221;

  1. Că tot ai adus vorba de cărți, mie orice moment în care oamenii se adună să vorbească cu și despre cărți, îmi pare magic. Și tot magic îmi pare momentul în care copiii, în special cei…nevoiași, primesc daruri. Nimic nu se compară cu bucuria din ochii lor.

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s