Uite cum poți să slăbești rapid și eficient

Am aflat, din statisticile blogului, că sunt câțiva care ajung pe blogul ăsta întrebându-se cum pot să slăbească rapid și eficient, așa că m-am gândit să scriu și pentru ei un articol. Măcar, dacă tot caută astfel de articole, să și găsească ceva util.

N-am să-ți spun diete care fac minuni și nici n-am să-ți vorbesc despre alimente miraculoase. Nu. Am să fiu sinceră și am să-ți spun că nu există un singur lucru pe care trebuie să-l urmezi ca să ajungi la rezultatul dorit, ci sunt multe. Iar drumul nu-i dificil deloc. Trebuie doar să ai voință și tărie de caracter să renunți la anumite lucruri.

Sunt persoane care, pe lângă dietele pe care le țin se folosesc și de o gamă largă suplimente nutritive, precum cele de la Bio Super Food. Sinceră să fiu, n-am nimic împotriva suplimentelor nutritive. Unele dintre ele sunt chiar bune. Cele mai bune sunt însă alimentele bio. Adică alea pe care le procuri tu, sau alții, fără îngrășăminte care să le accelereze creșterea și să le facă mari și frumoasă. Alimentele alea care-și iau singure ce au nevoie din pământ și de care ai grijă constant să fie udate, și plivite. Iar dacă tu ești ocupat și n-ai timp de așa ceva, să știi că sunt oameni care doar cu asta se ocupă și și-au făcut o afacere din producerea alimentelor cât mai natural posibil. Important e să-i găsești.

Zic însă că e timpul să-ți spun cum poți să slăbești rapid și eficient, în câțiva pași foarte simpli:

1. Dacă nu ai probleme de sănătate, sau ceva de genul și vezi că iei proporții rapid, nu fi nesimțit și leneș și ia măsuri! În cazul în care ai o problemă de sănătate, știu, e tare greu de controlat treaba asta, așa că du-te la un doctor și întreabă-l ce-i de făcut.

2. Nu mai mânca de la fast-food în fiecare zi! Nu zic că fast-food-urile ar trebui desfințate sau mai știu eu ce. Eu una mănânc de la fast-food-uri, doar că o fac din an în paște, când am chef de un hambruger. Asta nu înseamnă că înlocuiesc mâncarea gătită cu preparatele din fast-food-uri și mănânc de la ei dimineața, la prânz și seara. Să știi că toate sosurile alea și ingredientele, împreună, sunt ceea ce se numește „bombă calorică”.

3. Încearcă să mănânc mereu la aceleași ore, creând astfel un echilibru în organismul tău! Este absolut normal să iei proporții dacă mesele tale sunt haotice. În plus, masa de seară trebuie să fie cu vreo trei ore înainte să te pui la somn.

4. Fă sport! Iar prin sport nu înseamnă că te încurajez să-ți cumperi un abonament la sală și să te duci acolo. Nu, e suficient să-ți faci tu un program, în funcție de timpul liber pe care îl ai și să faci diferite exerciții de gimnastică acasă, ori să te duci să alergi prin parc.

5. Mănâncă sănătos! Ceva asemănător cu punctul doi. Încearcă să mănânc mai multă mâncare gătită, dar nu băga în tine ca să te saturi și să te simți plin. Nu e bine pentru organsimul tău să ajungi la o stare de sațietate.

Astea de mai sus cred că sunt cele mai importante 5 lucruri ca să nu iei proporții. E important ca tu să ai grijă de tine. Dacă tu crezi că mai sunt și altele, te invit să mi le spui în comentarii.

6 gânduri despre &8222;Uite cum poți să slăbești rapid și eficient&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s