Treispe îți onorează comenzile în aceeași zi

Dar nu te entuziasma totuși prea tare. Dacă ești din Satu Mare și comanzi tocmai din București, tot în două zile îți ajunge. Sau trei.

Serviciul Treispe, este asigurat de către cei de la Fastius Curier, este oferit exclusiv locuitorilor Bucureștiului și împrejurimilor acestuia și presupune livrarea imediată, sau cât se poate de rapidă a coletului, până în 10 kilograme, comandat până în ora 13, către clientul unui magazin online pentru că da, Treispe nu doar că este destinat exclusiv bucureștenilor, ci exclusiv bucureștenilor care fac o comandă pe un magazin online (se presupune că dacă ești din București și vrei să-ți cumperi un laptop, sau o carte, direct din magazin, nu mai ai nevoie de curierat, nu? – sau cel puțin asta-i logica mea de baltă).

Sinceră să fiu, mi-ar plăcea ca toate magazinele online să lucreze cu acest serviciu. De obicei clienții vor să le fie onorată comanda cât mai repede posibil, iar dacă tu, magazin online, oferi acest serviciu chiar în aceeași zi, cu siguranță vei avea un mare plus și, de ce nu, poate clientul tău chiar te va alege pentru asta, în detrimentul altui magazin online cu aceleași produse și aproximativ aceleași oferte.

serviciul treispe,

De obicei, chiar dacă ești din București, coletul tot a doua zi îți vine. Pentru că na, până cheamă curierul, până-l duce-n depozit, până-l scoate din depozit, se face deja a doua zis. Așa că, un astfel de serviciu pentru Bucureșteni, ar fi chiar util. Mie una mi-ar fi plăcut să-mi primesc tastatura comandată pentru laptop (aia veche era vai de mama ei), împreună cu mouse-ul, în aceeași zi. Cât am așteptat să-mi ajungă, îmi venea să mă urc pe pereți, căci tastatura veche nu mai voia să meargă deloc. Așa că a trebuit să mă înarmez cu multă răbdare și să aștept. Și să aștept. Și să aștept. Iar așteptarea și răbdarea nu sunt absolut deloc punctul meu forte. Puneți-mă să fac orice, numai să am răbdare nu.

Cred cu tărie că toate magazinele online ar trebui să ofere serviciul Treispe clienților din București. Adică, dacă tot există un astfel de serviciun prin care să-ți satisfaci la maximum clienții, de ce să nu-l folosești?

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s