álla and’álla

Pentru că nu am reușit să mă decid asupra subiectului am ales titlul paginii ca fiind cel de mai sus.Ce-ar fi dacă am reflecta puțin la prezentul care ne înconjoara la fiecare pas, iar după fiecare pas făcut devine trecut, și la consecințele pe care le are pasul făcut în momentul prezentului asupra pasului din viitor… pur și simplu… oare ce-ar fi?

Am încercat din răsputeri să gasim metode de a schimba trecutul doar pentru a avea un prezent mai bun, crezând astfel că dacă ne schimbăm trecutul ștergem o greșeală.Și poate că da ștergem o greșeală, un trecut, cu buretele însă și asta va rămâne ca o acțiune în trecut.Însă, s-a gândit cineva că schimbând trecutul, ștergând o greșeală pentru îmbunătățirea prezentului s-ar putea ajunge la un alt prezent mai crunt decât cel actual?Răspuns: DA…cred că mulți sau chiar toți s-au gândit, însă nimănui nu i-a păsat…de ce oare nu le-o fi păsat?Pentru că s-au gandit doar la prezent, un prezent ce la următorul pas o să devină și el un trecut, nu s-au gândit și la viitor.

Dacă tot am început cu întrebarea ce-ar fi… vă întreb… ce-ar fi dacă nu ne-am gândi să mai schimbăm trecutul?Și ne-am gândi la el doar ca la o carte plină cu povețe, o carte ce se scrie singură în fiecare nanosecundă ce trece din viața noastră , nanosecundă ce ne apropie cu pași repezi de sfârșit, sfârșitul fiecăruia.Haideți doar să lăsăm trecutul să ne ghideze pașii, corect, spre viitor, să-l lăsăm să ne ajute să evităm să mai comitem aceleași greșeli din trecut.Haideți să facem ca trecutul să rămână trecut și să ne axăm să nu ne distrugem prezentul, pentru a ne putea face fiecare, cum putem și știm mai bine, un viitor mai bun. Să aducem astfel în lumea asta întunecată un firicel suav de lumină și să-l ajutăm să se mărească prin acțiunile noastre de a avea un viitor mai bun.

Pentru că mulți dintre noi suntem tineri și chiar dacă și cei care ne transmit mesajul de mai jos sunt încă în putere și mai pot chiar și ei schimba ceva, să lăsăm  câteva minute (cum am pierdut pentru a schimba trecutul, acestea poate ne vor ajuta) să întelegem mesajul lui Chirilă.Iar apoi să facem un … LUMOS!!

4 gânduri despre &8222;álla and’álla&8221;

 1. Here again… I have such an inspirational evening! ;))

  Sincer, mie nu mi se pare ca cineva s-a gandit vreodata sa schimbe efectiv trecutul. Este doar o scuza banala prin care contemporanii incearca sa isi ascunda neputinta, lasitatea si mizeria sufleteasca.
  In fine, daca am lasa deoparte aceasta invocare stupida a schimbarii trecutului, prezentul e format din noi si din toate actiunile si gandurile noastre. Depinde de noi cum il aranjam. Numai ca noi nu ne prea gandim la consecinte, actionam pur si simplu si toate se aduna formand un prezent prost si un viitor sumbru. Azi, este prea greu sa gandesti, pentru ca trebuie tot timpul sa dam vina pe trecut pentru ce se intampla azi, nu avem timp sa ne gandim la prezent.

  I don’t know if you get the point… 😀

 2. Pai, asta e cu siguranta pagina mea preferata 😀 😀 😀
  Ideea ta de meditatie asupra constiintei umane fata de timp, actiuni, consecinte si tot ce tine de asta ma pune si pe mine pe ganduri la randul meu. E foarte interesanta.
  Iar scrisoarea e pur si simplu geniala 😡

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s