Big miracle… (film)

De mult nu mi-am mai așternut gândurile pe hârtie, ci direct pe blog. Astăzi însă, am luat exemplul Irinei și m-am apucat să scriu pe un caiet. Parcă e altceva, parcă te copleșesc altfel de sentimente când literele sunt așternute de mișcările mâinii tale și nu de simple bătăi în taste. Nu scriu frumos și văd asta… și o veți vedea și voi într-o poză mult mai jos( pe la sfârșit). Bine … să mă scuz… nici pixul nu mă ajută și nici poziția de scriere( cu caietul pe picioare)… dar asta-i o altă problemă de nediscutat.

Am început să scriu cu gândul să vă prezint un film și am să vi-l prezint. Un film ce a stârnit controverse ( cică… eu personal n-am auzit) în lume, fiind un caz real. Un film ce este încă în curs de vizionare ( prin chrome-ul meu ) dar în care am văzut destule cât să pot face o recenzie. Nu, nu am să prezint personajele. Mi se pare neinteresant să mai văd filmul dacă deja cunosc din recenzie personajele. Ele trebuiesc descoperite de fiecare spectator în parte: descoperite, analizate și apoi evident judecate și înțelese. Am să vă spun însă că filmul se numește ”Big miracle” ( ”Marele miracol ” mai pe românește ),însă în poza următoare făcută cu print screen pe filmehd.net, veți putea admira o altă traducere a titlului… mai SPECIALĂ!!!

Primul contact vizual asupra acestei secvențe mi-a stârnit în minte întrebarea ”Where’s the logic?? ” și am să vă mărturisesc , că pe facebook la postarea cu această poză și respectiva întrebare, unul din răspunsuri a fost ” acolo între troli, călare pe unicorn”. Da e posibil să fie acolo… departe… în această lume fabuloasă a inexistentului.

Dar…. să revin la film. Un film în care veți da peste nemărginita dăruire și iubire a oamenilor pentru balene. Veți descoperi un miracol ce vă va încălzi sufletele. Veți vedea cum iubirea dintre oameni poate depăși orice bariere ale orgoliului, vă veți bucura de mult lucru în echipă, sentimente de prietenie și solidaritate. O să aveți plăcerea de a descoperi puterea de convingere prin cuvinte pline de căldură și iubire, cuvinte blânde ce valorează în inimile oamenilor mai mult decât orice lux și bogăție. Veți avea parte de răsturnări de situații și multe obstacole. Însă cu ajutorul speranței și a încrederii în bine toate vor fii depășite. Și ca orice film ce se respectă acesta are și un mesaj : ” Respectă tot ce te înconjoară ca să fii la rândul tău respectat, respectă-te pe tine și iubește necondiționat ceea ce te înconjoară. Nu distruge, că cel distrus în viitor poți fi chiar TU!”

Eu sper că v-am convins asupra filmului cu recenzia mea. O recenzie nonconformistă, tipizată propriului meu stil de scriere. Altfel nu vor fi nicicând, pentru că mie îmi place așa.

Vă doresc o zi frumoasă și vizionare plăcută. Aveți mai jos trailer-ul și link-ul filmului întreg … HD.. că doar ne respectăm !

Link film : http://filmehd.net/big-miracle-2012-filme-online-gratis.html

Trailer:

sursă youtube ( user movieclipsTRAILERS )

3 gânduri despre &8222;Big miracle… (film)&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s