Bucățele…

… de suflet. Da bucățele mici de suflet… Ori chiar firimituri… sau poate sufletul a dispărut de tot… și totuși au rămas lacrimile….visele…speranțele… GREȘIT.. rămăseseră… acum sunt și ele pierdute pe apele radioactive ale Jiului plin de pești mutanți. Și aștepți parcă să vină alte vise, noi speranțe… aștepți… și aștepți… și încă aștepți, până vin.. și uite că vin.. vin și nu stau.. se spulberă chiar sub ochii tăi făcându-se praf, praf zgrumțuros ce-ți zgârie ochii.. și uite așa apar alte lacrimi… și pentru ce… ori pentru cine? Poate pentru nimeni… ori chiar pentru tine.. plângi de mila.. ta.. da.. chiar de mila ta. Plângi în așteptarea altor vise, pentru că ști ca și ele ți se vor spulbera  drept în față. Oare așa să fie viața? Un cerc de vise, spulberări și lacrimi?

Uneori , în mintea ta de copil idiot, ai impresia că tristețea nu îți mai poate atinge chipul.. iar atunci când o face lumea ta se prăbușește toată peste tine… și se prăbușește tare, cu viteza luminii. Iar tu ești mic, minuscul…iar lumea e mare, gigantică… oare simți impactul? Oare te doare?  Ori impactul e prea puternic și nu simți nimic? Te spulberi și tu ca visele tale, fără să simți… fără să te doară.

Și ce faci când simți că în jurul tău lumea te trădează? Ce faci când simți că o singură persoană a avut din nou dreptate ori parțial dreptate pentru a N mia oară.. iar tu pur și simplu nu i-ai dat crezare? Ce faci când ești dus de nas, mințit? Tu cum reziști? Ce faci când uneori ipocrizia e prea mare? Nu zâmbești din curtoazie?   Ce faci când cerul senin pică pe tine? Ce faci când nu mai ai vise? Ce faci când totul dispare?  Ce faci când propriul tău ”EU” moare? Chiar.. TU ce faci?

De ieri mă obsedează melodia pe care o veți putea asculta mai jos. Melodie în care veți regăsi următorul vers: ” Iubirea e moartă, dar viața trăiește și viața va naște o altă iubire”. TRUE. Dar ce faci când simți că viața e moartă? Tu chiar nu mai ai șansă? Ce-ți rămâne de făcut e să te întinzi pe podea.. să-ți fixezi un punct pe tavan și să lași lacrimile să te relaxeze…să te rupi pentru o clipă măcar de lumea-n care trăiești, să te rupi de ipocrizie. Să visezi.

5 gânduri despre &8222;Bucățele…&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s