De dimineață…

E 3.00 AM. Ar trebui să dorm din moment ce mă trezesc la ora 7.00 AM. Dar nu… somnul nu vrea nici pe departe să ma acompanieze… mă lasă singură într-o cameră acompaniată de muzică în surdină. După 3 zile de râs continuu, după 3 zile de distracție, urmează a 4-a cu mult râs și voie bună. Până acum am scris aiureli ( nu că acum nu aș face-o.. dar.. DEH.. ) , lucruri triste, mărunțișuri din viața de zi cu zi, dezamăgiri. Dar a venit și ziua de 13 a lunii iunie, 13 e ziua mea de naștere( nu 13 iunie, octombrie.. dar tot 13 ), ziua mea norocoasă, ziua în care lumea s-a schimbat pe dos, toate tristețile s-au înecat brusc în apele murdare ale Jiului, din 13 toate zâmbetele din lume s-au adunat pe fețele noastre, a mea și ale colegilor mei. Din 13 o ținem numai într-o distracție, în râs și multe poze.

Profa de psiho ( fosta .. că acum am trecut a XI-a și nu mai fac psiho) n-ar crede că un om poate fi fericit în câteva secunde în urma unei tristeți deplorabile. Probabil ar găsi argumente valide ( în opinia dânsei) despre neregularitatea acestui fapt. Probabil mi-ar spune că e o fericire falsă ori mai știu eu ce.. E 4:30 AM acum chiar ar trebui să dorm.. dar m-am luat cu vorba, cu amintirile, cu poveștile, cu scrisul și muzica ( ca de obicei). Mă gândeam la vise, la râsete, la noi, la voi și ma uitam la poze, poze cu multe zâmbete, poze cu noi, poze cu frunze, poze cu soare, poze cu apă… poze vesele, poze hazlii.

Of… somnul… acum.. somnul e singurul care mă întristează… nu vrea să mia apară.. l-am pierdut, undeva departe, literele și muzica sunt singurele care mi-au mai rămas… și amintirile. Amintirile dulci, vesele.. despre prietenie. E ora 5:00 AM. Un om normal de obicei doarme la o oră ca asta, mai ales când la ora 7:00 ar trebui să se trezească pentru distracție.. Dar somnul meu dulce, nu vrea să apară.. până și razele de soare și-au făcut apariția printre jaluzele geamului meu. Cerul se luminează din ce în ce mai mult.. și mai mult… e un albastru pur de dimineață, un albastru în care îți scalzi privirea și parcă începi ușor, ușor să adormi pentru o oră jumate… dar… adormi… speri să visezi….. dar nu… cerul e din ce în ce mai luminos… șansa somnului tău s-a dus… poate deseară..!

2 gânduri despre &8222;De dimineață…&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s