De ziua ta …

Probabil când am vorbit astăzi despre ce o să mai postez pe blog și ți-am răspuns ”despre ziua de azi”, nu te-ai prins că va fi vorba chiar despre ziua ta. Însă cu siguranță te-ai prins când ai văzut numele postului și ai început să citești aceste rânduri atât de nesemnificante pentru mulți dintre cititori. Mulți vor considera cele de mai sus și cele ce vor urma , neinteresante…. dar nu îmi pasă că poate vor înceta să mai citească în continuare nu îmi pasă că mă vor critica nu îmi pasă de nimic pentru că știu că tu vei citi în  continuare cu o curiozitate și o indignare continuă pentru că ai putea în orice secundă să nu te mai afli în anonimat. Păstrează-ți calmul drag prieten, anonimatul îți va fi păstrat. Nu-mi trebuie să te cunoască lumea,nu-mi trebuie nimic, mă mulțumesc cu faptul că eu te cunosc. Și pentru că știu că tu nu suferi politețea, eu tind să cred că o pot îmbina cu sinceritatea, așa că îmi cer scuze celor care postul li se va părea neinteresant și plictisitor, însă i-aș ruga să îi acorde o oarecare atenție pentru importanța pe care eu o acord acestui post. Mulțumesc!

Iar acum pentru că e ziua ta, fericirea nu ar trebui să îți lipsească de pe chip, de ziua ta ar trebui să fie soare și totul să graviteze în jurul tău, păcat că ești o persoană așa căpoasă și refuzi să crezi în visele și dorințele tale. Măcar de ziua ta ar trebui să fi recunoscător că exiști, de ziua ta ar trebui să le dai o speranță viselor tale să se împlinească. De ziua ta chipul ar trebui să fie o parabolă cu vârful într-un punct de minim (așa cum ți-am mai spus). De ziua ta ar trebui să uiți de tot și toate, să îți lași sufletul să se elibereze și să se umple de bucurie și muultă speranță, de ziua ta ar trebui să crezi chiar și în imposibil. De ziua ta ar trebui să lași tăria de caracter să îți invadeze sufletul și trupul pentru a lupta împotriva oricărei dureri. De ziua ta ar trebui să îți dorești cu atât mai mult să trăiești, ar trebui să lupți pentru tine și pentru tot ceea ce îți dorești. De ziua ta ( ca tot ai spus că stăpânești vremea) ar trebui să alungi orice nor de pe cer și să lași universul să-ți înmâneze cel mai frumos cadou posibil.. o ploaie de stele :). De ziua ta ar trebui să plutești, să visezi, să speri… să zâmbești. Mai e așa puțin și ziua asta se va termina, va rămâne doar o altă zi imprimată trecutului, va fi un alt pas spre cărarea întortocheată a sfârșitul, va deveni o zi regretabilă, o zi tristă pentru că era a ta, a ta… și tu ai omorât-o, ai lăsat-o să treacă pe lângă tine fără să îi acorzi nici cea mai mică importanță, ai omorât-o pentru că ai uitat să îi zâmbești. Va deveni o altă filă pătată de tristețe printre filele trecutului tău. Doar că asta nu e o oarecare zi de care să nu-ți pese. Asta e ziua ta, a fost creată pentru tine, a fost creată pentru un timp limitat, până când tu nu vei mai fi, sau poate a fost creată pentru totdeauna, rămânând imprimată în sufletul tău. Măcar de ziua ta nu-ți mai păta cartea de tristețe și încearcă să o umpli de culori…de zâmbete.

Eu atât am avut de spus, acesta e cadoul meu de ziua ta. Nu știu cât de mult o să-ți placă, dar în continuare voi posta două melodii (una care ai spus că îți place și una care sper să îți placă). Iartă-mă pentru minciunile de pe mess, dar dacă îți spuneam adevărul stricam totul( vezi, minciuna poate fi folosită și într-o cauză nobilă). Așa că pentru ultimele ore mai citește o dată ce am spus mai sus.

6 gânduri despre &8222;De ziua ta …&8221;

  1. Multumesc pentru gest 🙂 si pastrarea anonimatului.
    Melodia spune in principal sa nu renunti(si chiar daca o faci sa te ridici iar) , inca nu am renuntat chiar daca nu mai am mult pana sa o fac.Unele lucruri nu depinde de noi ca sa se implineasca iar la acele lucruri cateodata trebuie pur si simplu sa renunti,alegerea grea este sa sti cand sa o faci,cand chinul e prea mare multi renunta iar o parte din ei gresesc pentru ca erau asa aproape de reusita dar nu stiau.Problema mea e ca nu stiu sa ma opresc decat cand e deja prea tarziu si am facut prea mult rau. You can’t always get what you want;)remember this one?.Iar raspuns la „Nu știu cât de mult o să-ți placă” o sa spun doar suficent…suficent cat sa imi fac simtita prezenta cu acest comentariu(sti parerea mea in legatura cu comentarile)

    • Melodia spune sa nu renunti nici acum si nici in viitor, asa ca nu trebuie sa renunti niciodata :). Stiu parerea ta despre comentarii si ma bucur pentru calificativ. Imi pare rau ca acum nu sunt tocmai inspirata si nu pot compune o ”mare scofală” de comentariu.

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s