Iarnă!

Nu știu dacă va fi un post lung sau scurt. Cert e că va fi unul! Ce fericire a început să îmi cuprindă sufletul de ieri… de când chiar a început să ningă. Ce frumos îmi pare să merg printr sutele de mii de fulgi de nea , să mă învârt cu fața spre ei și să-i implor să pice din ce în ce mai mulți, să albească lumea asta cenușie, plină de atâtea scursuri materiale dar și omenești…plină de… CENUȘĂ 😀 . Și ca de obicei, cum toate dorințele mele se îndeplinesc, fulgii m-au ascultat și și-au făcut curaj să se desprindă din mrejele norilor , să se lase ușor, plutind în aer, să alunece printre particulele lui până pe pământ, până în sufletul meu! Aseară am adormit cu ei în gând, am adormit dansând cu ei prin aer. Am adormit… Și m-am trezit încet lângă geam, privind cu bucurie afară, privind cu ochii plini de scântei de fericire, scântei ce am încercat să le ascund repede.. de frică să nu-mi topească fulgii sub jocul lor de bucurie.Oh… și ce frumos privesc și-acum la troienele de dincolo de poartă, ce mult îmi doream de atâția ani de zile să mă bucur de troiene și în realitate, nu doar în pozele de la 3 anișori. Și cu cât ninge mai mult cu atât troienele se înalță, te baricadează de alb… te baricadează parcă de suferință. De-ați ști câți fulgi s-au sacrificat pentru ca cei din urmă să aibă un strat pe care să depună pentru a crea peisajul mirific din jurul fiecăruia. Până și fulgii ne dau un exemplu de viață, până și ei se sacrifică pentru prieteni, poate pentru familie…se sacrifică chiar pentru noi, se sacrifică să ne arate ce-i puritatea, ce-i sacrificiul, ce-i bogăția.Doar noi refuzăm să nu ne pese:). Doar noi trecem cu vederea tot ce-i frumos, doar noi suntem egoiști..doar noi…doar oamenii…

Acum vă las să vă bucurați de superbitatea ninsorii…( cei pe la care ninge).

Un weekend superb!!!

2 gânduri despre &8222;Iarnă!&8221;

  1. Am invatat sa te cunosc din primele doua cuvinte pe care le scrii sau pe care le spui. Si imi dau seama ca esti putin mai putin trista decat zilele trecute. Si lucrul asta ma bucura si ma bucura faptul ca asta ti se trage de la iarna. Si daca e sa iti treaca miile de tristeti si de dezamagiri pe care le ai doar datorita iernii, FIE! Sa mai sada pe aici vreo luna-doua, sa te vindeci de toate ranile sufletesti si apoi sa vina si la mine vara, ca sa scap de starea pseudo-depresiva si lipsita de chef in care ma zbat!

    P.S. Imi place melodia, cu toate ca numele pare pesimist, mi se pare asa o melodie optimista! ❤ Astept poze de pe partie aici, pe blog! La Life in Pictures! (ca sa nu uiti;) )

    • Mno..mi-a fost foarte greu sa citesc ditamai mesajul de pe tableta dar am izbutit intr-un final…si mai greu mi-a fost sa scriu si acest reply..si tocmai de asta nu-mi permit sa comentez mesajul tau..asa ca voi spune doar ca ma bucurd ca ti-ai lasat amprenta trecerii cu acest comment si ma bucur ca itii place melodia (eaa semnifica impreuna cu textul faptul xa dupa orice „bad day” vine un moment frumosn.in cazul de fata bucuria provocata de fulgi si skiat)..multumesc de trecere, weekend frumos sa ai!!!!!!

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s