Pățănii pe șosele și alte cele…

M-am gândit și răzgândit de mii de ori la posibilitatea de începere a acestui post și am decis să încep așa:

Am amânat de atâtea ori scrierea acestui post, însă până la urmă se pare că m-a motivat mica atenție înmânată de lumea auto ce este un magazin de piese auto online, premiu motivațional ce constă într-un tricou inscripționat cu Lumea Auto. Apăi stați că nu-i chiar numai asta, ci prin participarea cu acest post voi fi și înscrisă într-o tombolă pentru un IPad(tabletă…tot aia!!). Iar celor care nu aveți blog sau vă e lene să scrieți….uitați o modalitate mai simplă de a câștiga și voi un tricou, modalitate oferită de Lumea Auto pentru că Lumea Auto îți face plinul lunar! Cumpără orice produs și ești înscris automat în campanie! Campania se derulează lunar și câștigătorul este extras lunar pe data de 1 a fiecărei luni.

Iar acum să vă trimit în lumea pățaniei mele ori pățăniilor, pentru că am impresia că vă voi spune mai multe:

1. Îmi aduc aminte că era primăvară și mă aflam în mașina unchilor mei îndreptându-ne spre țară într-o zi de sâmbătă însorită. Mașina merge, muzica îmi juca prin lobul temporal iar mai apoi prin tot corpul, lobul occipital se bucura de toată acea priveliște înverzită ce părea a fi într-o continuă mișcare pe la vârsta mea fragedă de pe atunci…însă priveliștea rămânea acolo și doar era înlocuită de o alta pentru că mașina gonea pe șosea. Doar că dintr-o dată toată această stare magică și liniștitoare din cadrul unei Dacii 1700 (parcă) s-a spulberat într-un șanț înverzit și el ce-i drept că doar era plin de iarbă dar și mlăștinos. Cum a ajuns mașina în șanț nu-și explică nimeni nici în ziua de azi, după ani buni! Ce-i important e că cu chiu cu vai mașina a fost scoasă de acolo însă a avut nevoie de niște schimburi de capete de bară, îndreptări ale aripilor și alte cele pe care nu mi le mai aduc aminte în întregime.

2. O altă experiență ca și pasager am trăit-o pe șoselele britanice,franțuzești,nemțești,austriece,ungurești. Șosele fără crăpături și gropi, șosele întinse și largi, marcate cu seriozitate. Experiența am trăit-o atât în autocarul românesc ce hurduia din toate încheieturile pe șosele românești, dar și într-un bus Oxford-Londra. Bus dotat cu prize( asta pe mine m-a lăsat PAF de-a dreptul… priză în bus pentru fiecare pasager), bus curat( fără pic de scamă sau pete pe scaune, ori husele să fie decolorate), bus cu scaune confortabile, bus cu boxe de-asupra fiecărui scaun, bus cu aer condiționat ( la noi ai aer condiționat numai în autocarele cu stele multe.. și uneori nu merg nici în alea), bus cu luminițe.. ce să mai.. bus de BUS! Dar ce-i drept ei își permit să le întrețină și să facă reviziile constant.. că niște schimburi de piese la timp și niște revizii nu costă ca la noi, ci sunt în limita bunului simț și raportate la câștigurile lor minime! Dar se pare că mai apar pe piața noastră magazine de piese auto, fie ele și online precum Lumea Auto, magazin cu prețuri rezonabile pentru niște mașini Audi ultim model ( m-am documentat de pe site și vă sfătuiesc și pe voi să o faceți), magazin ce te atrage din prima prin grafică dar mai ales prin faptul că primești o reducere de 20% la fiecare produs comandat online( iar în criza noastră și la drumurile noastre și la pagubele produse mașinilor, 20% nu-i tocmai de ici de colo.. ci este CEVA!).

Mno… sper că v-a plăcut îmbinarea postului dragi cititori și vă invit și pe voi să vă înscrieți în concurs fie cumpărând de pe al lor site fie scriind un articol așa ca mine !

 

5 gânduri despre &8222;Pățănii pe șosele și alte cele…&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s