Semnul invizibil

Știați că matematica face parte din viață? Știați că viața conține logică matematică? Acum ceva timp vorbeam în Scrisoare despre asemănarea dintre viață și matematică, ele fiind ca două segmente  cu două capete: naștere și moarte, segmente împărțite exact în alte segmente. Nu, nu mă refer acum la materia ce mulți o consideră odioasă, mă refer la adevărata matematică, la practica ei în viață. Știați că oamenii pot forma o ecuație matematică? Știați că oamenii pot lua formele cifrelor, foarte ușor? Știați că memoria este dezvoltată cel mai bine cu ajutorul cifrelor? Știați că natura este alcătuită din cifre, miliarde de cifre? Știați că natura privită prin ochii unui matematician are formă de cifre, la fel cum privită prin ochii unui scriitor are formă de litere? Nu sunt o iubitoare a matematicii însă îmi place logica…. dintre cifre și litere eu încă aleg literele, ele mă reprezintă. Știați că matematica se bazează pe responsabilitate, dăruire și iubire la fel ca și viața? Știați că toate acestea formează un semn invizibil, un semn al fiecăruia? Eh … dacă nu știați toate acestea aflați acum și dacă știați mai aflați încă o dată 😀 !

La fel ca cei ce iubesc literele, cei ce iubesc cifrele și ceea ce rezultă în urma combinării lor, sunt visători, trăiesc în propria lor lume învăluită de litere sau cifre ce dau sens vieții, ce-i fac să continue prin realitatea din jur. Dar mai apar și momente de cumpănă, ca în viața oricui … și vine o clipă când privești în jur și aștepți ca cineva responsabil să te ajute printre litere sau cifre. Apoi realizezi ca acum tu ești cel are deține responsabilitatea. Tu ești adultul acum … singurul adult … ce nu se prea pricepe să fie unul … moment în care realizezi că viața e mult mai complicată decât matematica. Dar printre cifre și litere nu dai doar de momentele de cumpănă, ci descoperi și zâmbete, amintiri, eșecuri, împliniri și nu în ultimul rând iubirea. Iubirea ce în ochii unui matematician nu înseamnă să-ți sacrifici părți din tine deoarece întregul e mai minunat decât suma componentelor.

Ei bine …  toate cele de mai sus nu vi le-am spus așa de flori de măr, ci pentru că este vară! Iar vara, fără școală și teme, printre ieșitul în oraș și hoinăritul prin Târgu-Jiu pentru postul de ieri,vizionez filme în prostie, iar miercuri am vizionat unul ce cred că merită să-l vedeți și voi. Un film despre cifre și însemnătatea lor, un film în care veți descoperi semnul invizibil ce există în fiecare din voi. Spor la vizionat ”An 1nvisible si6n”. Mai jos aveți trailer-ul și link-ul filmului pe filmehd!

Link film : http://filmehd.net/an-invisible-sign-2010-filme-online.html

Trailer:

sursă youtube ( user MoviePediaTrailers )

Un gând despre &8222;Semnul invizibil&8221;

Spune-mi părerea ta!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s