Ia-mă la tine

Nu știi cum să faci un om fericit? Îți spun eu! Azi sunt de o bunătate absolută, așa că mai întâi, ca un prim exercițiu, te învăț cum să mă faci pe mine fericită. Nu-s mulți pași.

1. Ia codul de mai jos:

<a href="//crash4crantz.wordpress.com/" target="_blank" rel="dofollow"><img src="//fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1538880_633763516665412_819859192_n.png" alt="" width="200" height="200" /></a>

***Am marea rugăminte de a înlocui voi, când copiați codul, toate ghilimelele cu ghilimelele englezești (de pe tastatura în engleză).

WordPress face o combinație între cele românești și cele englezești. Înlocuiți-le voi, vă rog, cu ghilimelele englezești pe toate, căci, altfel, codul nu va fi executat corect și nu va apărea banner-ul.
Mulțumesc anticipat!

1.1 Adaugă link pe text:

Scrii numele blogului meu: Pishky`s Blog; apoi inserezi adresa URL a blogului meu pe textul scris: https://crash4crantz.wordpress.com.
Cum faci asta? Selectezi numele blogului ce l-ai scris și faci combinația de taste Shit+Alt+A. În acel chenar inserezi adresa URL a blogului.

2. Pune-l la tine pe blog:

  • ca widget text în bara laterală
  • ca simplu cod html în pagina ta cu parteneri (atenție, se selectează opțiunea „Text” când se introduc coduri html și apoi se dă un update și se trece ulterior pe „Visual”)
  • ca link pe text ca în varianta 1.1

3. Îți va apărea ceva ca mai jos:

4. Dă-mi de știre pe mail: pishky@ymail.com că m-ai adăugat ca partener să te pot adăuga și eu (nu uita să trimiți și link-ul paginii unde apar). Sau trimite-mi un mesaj cu ajutorul formularului din pagina de „Contact” (ultima din bara).

5. Felicitări!!! Tocmai m-ai făcut fericită. Ia și tu un zâmbet înapoi: big grin

28 de gânduri despre &8222;Ia-mă la tine&8221;

  1. imi place abordarea si modul in care te promovezi. eu inca imi framant mintea sa mi fac un astfel de banner. probabil ca abia apoi voi aborda si eu o lista de bannere pe blog. deocamdata …. dar te felicit si iti doresc succes!

Spune-mi părerea ta!